2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون مهاجرت کرده بود

722 بازدید | 26 پست

بچها یکی از فامیلامون مهاجرت کرده بود به آلمان 

اون اوایل پزی ک میدادن نمیدونم ایرانم شد کشور و .... 

خانوادش میگفتن ما ام میخوایم بریم و .... 

نمیدونم اونجا بهترین خونه زندگی و داره و .... 

خلاصه پزی ک میدادن هر دفعه میدیدنمون عکسای طرفو نشون میدادن 

حالا پسرشون برگشته ایران  کلا برگشته برا همیشه و زندگی برگشته 

الان فهمیدم واقعه چون اخلاقشون اونجور بود دلم میخواد ک یک تیکه ایی بندازم بهشون 

بگم چیشد ایران ک اشغالدونی بود  شمام میخواستین برین چرا همون پسرتونم برگشت 

حالا من کاری به کشور ندارما 

به رفتار فامیلامون کار دارم کلا خیلی ادایی و پزی هستن 

یادم میاد چند سال پیش پسرش دانشگاه دولتی  یک شهر کوچیک مهندسی ای تی میخوند 

اقای مهندس اقای مهندس از دهنش نمیوفتاد  رشته ی بقیه اقوامو میکوبید میگفت فقط ایتی خوبه  خواهر من خودم پرستاره همین فامیله میگفت  پرستاری چیه ک لگن کشیدن از زیر مریض  به جای مهندسی اقای خودتی و فلان.... 

حالا به نظر شما تیکه بندازم یا ولش کن؟ 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولش کن بابا

همچین یاد کاراش میوفتم... 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

جدی نگیر

حالا ذوق داشتن

نه دلجویی کن‌ نه طعنه بزن

گذر کن وگرنه چه فرقی با اونا داری

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

زندگی خارج از کشور واقعا سخته 

خیلیا برگشتن چون نمیتونی با اون شرایط کنار بیان اونایی هم که موندن رویی برگشتن ندارن و نمیتونن از صفر شروع کنن 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

اینجور آدما خودشون از هیچیشون راضی نیستن و عذاب میکشن بنظرم بیخیال امیدوارم خدا به همه جسم و روح شاد ...

خود پسره ادم خوبیه ها 

ولی خانوادش ادمای خوبی نیستن 

رو مخن 

بیشتر ببینید

اون زبونشو کننرل نکرده اون بلا سرش اومده حالا شما میخای مثل اون زبونتو کنترل نکنی ؟

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست