2777
2789
شما پر از تروماهای دوران کودکی هستید و خیلی احساسات الان شما ریشه اش اونجاست حتما برید تراپی

میرم عزیزم 

نسبت به پارسال که س ق ط داشتم حالم خیلی بهتره

در حدی بودم که تو خیابون یهو گریه ام می گرفت

نای بلند شدن از جامو نداشتم

خیلی درگیر تراپی هستم 

الان رسیدم به مرحله قطع ارتباط و چند وقتی هه که گیر کردم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام دوست عزیز قهرمانم تا اینجاشو تونستی قطعا بقیه راه رو هم خودت پیدا می کنی حتی احتیاج به تراپیست ...

سلام عزیزم 

بله 

امروز همسرم میاد خونه پدرم مهمونی

و صبح پدرم بهم گفت ببین چون فلان قدر مهریه آت هست شوهرت نگهت داشت واگرنه پس میداد تو رو ...

با یه لحنی که باید ممنون دار باشی از من شوهرت نگهت داشته 

منم برای اولین بار نه بهش جواب دادم نه بحث کردم نه غصه خوردم و گفتم فقط باشه 

امسال خودم و از بند همه این افکار بعد این همه سال رها می کنم ایشالله 

سلام عزیزم بله امروز همسرم میاد خونه پدرم مهمونیو صبح پدرم بهم گفت ببین چون فلان قدر مهریه آت هست شو ...

قطعا همچین والدی که بدون سبک و سنگین کردن حرفش رو بهت میزنه رابطه رو کم کنی صلاحته ! مگه کالا هستی ؟ مگه کم کسی هستی ؟ یه دخترجوان موفق تحصیلکرده در بهترین سطح. با شغل و حتما اینده درخشان رو در خد مهریه کم جلوه دادن ، مشکل فهم و خودخواهی ایشونه ! پس همسرت رو به خاطر اینا وادار به عملی نکن . در حد اداب اجتماعی  کافیه نه بیشتر ! 

شما باید با همسرت برنامه بذاری ، اینقدر سرخودتون رو شلوغ کن که کم نرفتنبه خونه والدینتون براتون عادی بشه . تا قبل بچه دارشدن حسابی خوش بگذرون ، برنامه بریز کجا برید چکار کنید ، حالا سفر حتما نباید دور باشه . سفرهای یه روزهبع اطراف ، رستوران ، برنامه های اشپزی و گشت در اطراف. ببین رو رفت و امد همسرت با خونواده اش هم اصلا زوم نکن ، کم کم با همنشنی دایم باهاش تو جایگزین پررنگ تری براش میشی .همیشه هم همراهش برو عادتش بده که همه جا با هم باشید! یه چیزی که اطرافیان من همیشه متوجه میشن که همه حا با همسرم باهمیم حتی باهم میریم سرکوچه برای یه خرید ساده 😂 دیگه الان بعد ۱۶-۱۷ سال گاهی این وابستگی همسرم ازاردهنده است . 

سلام دوست عزیزم 

الهی که کنار شوهرت خوشبخت ترین باشین

از این جا به بعد سعی کن بیشتر به خودت و شوهرت فکر کنی ، ببین اصلا اجازه نده کسی حال خوبتون رو خراب کنه هیچ کس ! 

کمتر به خانوادت سر بزن ، چیزی هم گفتن اصلا اصلا اصلا واکنش نشون نده چون یه عده فقط فاز منفی میدن به آدم ، در حد یه سر زدن برو و زود برگرد ، دانش آموزان کلاستون به یه معلم شاداب و پرانرژی نیاز دارن ، سعی کن باشگاه بری خیلی توروحیه تاثیر گذاره ، اولویت اول و آخر باید خودت باشی و شوهرت

اگه شوهرتم به خانوادش سر میزنه ، اشکالی نداره بخاطر تموم صبوری هاش بخاطر تموم خوبی هاش گذشت کن ، اصلا خودت پیشنهاد بده به هم برین پیششون 

ان شاءالله که بهترین ها براتون رقم بخوره

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . .