شنیدم مرخصی زایمان ۹ ماهه داشتم فکر میکردم یجوری تنظیم کنم بچه مهر به دنیا بیاد تا خرداد که میشه ۹ ماه بعدشم تعطیلات تابستون بیفته یه یکسالی تعطیل شم 😂😂😂😂😂الان به شوهرم گفتم کلی خندید😂😂 بچه ها تو مرخصی زایمان حقوق هم کامل میدن؟😂
بیا ☹️ استاتر مجبور بودی اینو اینجامطرح کنی؟ تااخرین روز حاملگیت بایدبیای سرکار و بچه هایی که عاشفتن ...
وای از همین میترسم تازه یه همکار داشتم میگفت چند سال پیش یه همکارشون نلزا بوده بعد ده سال بچه دار شده بوده تو مدرسه از بچه ها مریضی مخملک و اینا میگیره حین بارداری بچه ش نابینا میشه خیلی میترسم از بیماری هاشون☹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر دکتر استراحت مطلق بده فکر کنم میتونی نری وگرنه تاجایی که توان داری باید بری
حقوق هم بله داره
کاربر های آقا لطفا تو تاپیک من شرکت نکنید و ریپلای هم نکنید 🚫⛔خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗
به جاش بیچاره ها باید از صبح تا ظهر با ۳۰ تا بچه با فرهنگ و نوع تربیت متفاوت سروکله بزنه والا ما دوت ...
خودت میگی از صبح تا ظهر
خیلی ها از صبح تا شب حتی عصر کار میکنن
و اینکه همه شغل ها سختی خودشو داره بقیه تو محل کار گردو با دمشون نمیشکنن که
یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه ..! 🦋️ شازدهکوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻 بـرگ از درخـت خـسـتـــہ مـیـشـد پـایـیـزو بـــهـونـه مـیـکـرد :) 🍂