2777
2789

افسردگی دارم از اینورم همش خونه ام ، شوهرم اجازه نمیده تنهایی جایی برم فقط تا مغازه اجازه دارم برم خودش هم هیچ جا من و دخترمو نمیبره از صبح تاشب میره توی حیاط فقط با ماشینش ور میره شب هم افطار و شام میخوره می‌خوابه واقعا دلم خیلی گرفته حوصله کارای خونه رو هم ندارم فقط انجام میدم تا شوهرم غر نزنه شما چیکار میکنین ؟ میرین بیرون ؟ تفریح دارین ؟

من فقط میام اینجا

اینجاام که تاپیکای تکراری

همه چی تکراری اه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عادت کردم خونه رو خیلی دوست دارم کمتر میرم بیرون

برای خودم آشپزی میکنم، تلوزیون می بینم، کتاب میخونم، قرآن میخونم ، ورزش می کنم و..

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

به خدا حتی یادم نیست آخرین باری که پام رو از خونه بیرون گذاشتم کی بوده😂

کلا توی خونه راحت‌ترم‌ چون نه حال دارم برم جایی و اینکه هیچ دوستی یا کسی همراهم نیست که باهمدیگه بریم بیرون و حوصلمون‌ سر نره

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
من عادت کردم خونه رو خیلی دوست دارم کمتر میرم بیرونبرای خودم آشپزی میکنم، تلوزیون می بینم، کتاب میخو ...

بیا بغلم 😍🫂😁

منم همینطورم

ای کاش منم عادت میکردم ...

چرا شوهرت نمیبره بیرون مشکلش چیه؟؟

باهاش حرف بزن بگو اذیتی خب

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

به خدا حتی یادم نیست آخرین باری که پام رو از خونه بیرون گذاشتم کی بوده😂کلا توی خونه راحت‌ترم‌ چون ن ...

چقدر خوب که علاقه به بیرون رفتن نداری ، منم هیچ دوستی ندارم هیچکس رو توی زندگیم به جز مادرم و دخترم ندارم،  خدا کنه منم عادت کنم به خونه موندن و برام لذت بخش باشه تا اینقدر حالم بد نباشه

چرا شوهرت نمیبره بیرون مشکلش چیه؟؟باهاش حرف بزن بگو اذیتی خب

میگم میگه صبرکن کلی تا عید مونده باید ماشین رو درست کنم بعد میبرمتون بیرون همش میگه حوصله ندارم جون ندارم روزه ام ، افطار می‌کنه میگه خسته ام تازه افطار کردم  خوابم میاد ، دیروز بهش گفتم بیا بریم تئاتر یا سینما گفت پول ندارم بهش گفتم پولش من میدم گفت باید ماشین باید درست کنم کلا دنبال بهانس

چقدر خوب که علاقه به بیرون رفتن نداری ، منم هیچ دوستی ندارم هیچکس رو توی زندگیم به جز مادرم و دخترم ...

چند تا سرگرمی پیدا کنین تا توی خونه راحت باشین 

میتونین چند تا اپلیکیشن نصب کنین که اوقات فراغت رو با اونا بگذرونین