2777
2789
عنوان

چرا تو سال جدید همه زنوشوهرا درحال دعوا کردنن🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 184 پست
تو خونه ی پدشوهرم میشینیم،و پدر و مادر شوهرم فوت شدن و میگن خونه ی بابامونه و ما باید بیایم اینجا و ...

یعنی چی خونه ی بابامونه!! هرجا هس فعلا که شما میشینین و خانوم اون خونه شما هستین.  احساس میکنم شما زیاد بلد نیستی کسی و از خودت برنجونی.   من باشم توی این شرایط یه جوری برخورد میکنم که طرف خودش بلند بشه بره و دیگه نیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂 برای من میگه که من خیلی خوبم و همه عاشقمن،

آره بابا همه بدن فقط اینا خوبن😂

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
عزیزم حقی به گردن شماست نسبت به پدر و مادر و حقی هست به گردن پدر و مادر برای فرزند پدر و مادر شما بر ...

ممنونم

اما من به اخرت و عدالتش اعتقادی ندارم❤️

پدرم رو بخشیدم و باهاش خوبم تا حد ممکن اما مامانمو اصلا نمیتونم ببخشم بدترین ضربه هارو اون به من زد ک دشمنم نزده بهم.

سالها گذشت کردم چون بقول شما مادر و پدر بودن

اما تهش شد افسردگی،افکار خودکشی،بریدن از دنیا و زندگی،ای بی اس،اضطراب شدید و....

دیگه بسه اگه بخوام عین شما باشم اینبار باید واقعا خودمو بکشم.

اگه بتونم مامانمم ببخشم که فقط خودم به ارامش برسم عالی میشه وگرنه باهاش قطع ارتباطم چندین ماهه

یعنی چی خونه ی بابامونه!! هرجا هس فعلا که شما میشینین و خانوم اون خونه شما هستین. احساس میکنم شما ز ...

عزیزم ،همش تقصیر شوهرمه که بیش از حد بهشون بها داده،و پرروشون کرده،خیر سرش پسر بزرگه ست ،دریغ از یک ذره سیاست،جونش در میره برای خواهر و برادرها و زنداداشهاش،با اینکه ازمون اجاره میگیرن و بین خودشون تقسیم میکنن باز دست از سرمون و این خونه ی قدیمی برنمیدارن.متنفرم ازشون 

جالب اینه که خواهرشوهر آشغالم میگه اتاق خواب آخری رو برای برادر کوچیکه و زن و بچه اش آماده کنم که هر وقت اومدن اینجا راحت باشن .با اینکه از اینجا تا خونه شون یک ساعت و نیم بیشتر راه نیست.خیلی پررو و بی شخصیتن

ممنونماما من به اخرت و عدالتش اعتقادی ندارم❤️پدرم رو بخشیدم و باهاش خوبم تا حد ممکن اما مامانمو اصلا ...

خواهش می کنم عزیزم

پس برای آرامش خودتون،مادرتون رو ببخشید

میدونید تحمل اینهمه فشار استرس و انباشته شدن خشم و کدورت چه پیامدهای منفی برای روح و روان و جسمتون داره؟

بگذرید..و اینطوری حالتون بهتر میشه

اگر از گذشته نگذرید در همون زمان باقی می مونید و فرصت زندگی شاد رو در لحظه حال از خودتون دریغ می کنید و آرامش رو از خودتون می گیرید.

با بخشیدن خطا،انگار سدی که پشتش پر از افکار ناراحت کننده و منفی بوده رو رها کردید و از فکر و جسمتون انرژی منفی بیرون رفته

بخاطر خودتون🌹

ممنونماما من به اخرت و عدالتش اعتقادی ندارم❤️پدرم رو بخشیدم و باهاش خوبم تا حد ممکن اما مامانمو اصلا ...

گاهی وقت ها ضربه های اطرافیان روحیه، هر چقدر بدی های اونها رو در ذهن مرور کنیم  ناراحتی ها بیشتر در وجودمون تثبیت میشه و اثرش پر رنگ تر از قبل میشهو

پس فراموش می کنم چون خودمو دوست دارم.

برای حل مشکل و جایی که چاره ای باشه اون کار رو انجام میدیم.جایی که چاره ای نیست و کاری از دستمون برنمیاد بهتره فراموش کنیم و آروم باشیم.