2777
2789
عنوان

با پارتنرم بحث کردم

151 بازدید | 18 پست

دیشب ساعت 11با پارتنرم تلفنی حرف میزدیم

گفت میخام برم یکم وسیله بگیرم اومدم بهت زنگ میزنم

ساعت یک ونیم شدو نزد، تو ی این دوساعت من بهش سه بار زنک زده بودم بعد پیام داد برم خونه بهت زنگ میزنم

من خنگم منتظر تا ساعت 3نزد که نزد به خودم گفتم کاشکی. همون موقع که پیام داد زنگ میزدم مجبور میشد جواب بده، تا صبح مثل چی بیدار موندمو گریه کردم. 

اقا یه بار ساعت یک به من زنگ زده خواب بودم جواب ندادم

پیام داده، دخترم، قشنگم، عزیزم زندگیم و.... هفت تا

اخرشم نوشته صبحت بخیر

منم بهش زنگ زدم یکم پیش

سلام کرد بعد گفتم نمیخای کار دیشب تو توضیح بدی 

گفت توضیح؟ کدوم کار 

بعدش گفت اها مگه قراره من همیشه بتونم جواب تورو بدم

اخرشم گفت میدونی من رو کوه بودم و هرجا رو موتور بودم جواب. تو دادم پررو شدی

منم گفتم دیگه نمیخام بهم توجه کنی به نادیده گرفتن هات عادت کردم

دیگه هم نمیگم چرا زنگ نمیزنی به این انتظارات هم عادت کردم. 

ساکت بود، بعدش گفت فکر نکن چون ساکتم حق باتوعه خستم

بعدشم گفت برم دوش بگیرم میام گفتم باشه و خدافظی کردیم. واقعا از حرفش که گفت مگه قراره همیشه جواب تو بدم یه حس بدی گرفتم

یکی خلاصشو بگه

این روزها دارم سریال "وقتی زندگی بهت نارنگی میده " رو میبینم...واقعا قشنگه...یک سریال عاشقانه ست که نمونه ی یک مرد عاشق واقعیه که واقعا حسرت برانگیزه...در دقیقه ی پایانی قسمت چهارم دختره از پسره میپرسه بعد من ازدواج میکنی؟پسره گفت:من بیشتر از تو عمر میکنم...چون دلم نمیاد بعد از من توی این دنیا تنها بمونی...وقتی تو رفتی اون دنیا و خیالم راحت شد که توی این دنیا تنها و بدون من نیستی که کسی اذیتت کنه،بعدش سریع خودمو میرسونم بهت :)))))

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی خلاصشو بگه

😅😅😅😅😅 

میگه درکل حس بدی گرفتم که گفت مگه قراره همیشه جوابتو بدم

. استارتر اون هیچ تعهدی نسبت بهت نداره مردم به زن و خانواده خودشونم جواب پس نمیدن میگن تو چیکاره ای این وسط 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
رلم دیشب بهم زنگ نزده امروز بهش زنگ زدم گفتم چرا زنگ نزدی میگه مگه باید همیشه جوابتو بدم؟

بگو برو بذار باد بیاد بابا

این روزها دارم سریال "وقتی زندگی بهت نارنگی میده " رو میبینم...واقعا قشنگه...یک سریال عاشقانه ست که نمونه ی یک مرد عاشق واقعیه که واقعا حسرت برانگیزه...در دقیقه ی پایانی قسمت چهارم دختره از پسره میپرسه بعد من ازدواج میکنی؟پسره گفت:من بیشتر از تو عمر میکنم...چون دلم نمیاد بعد از من توی این دنیا تنها بمونی...وقتی تو رفتی اون دنیا و خیالم راحت شد که توی این دنیا تنها و بدون من نیستی که کسی اذیتت کنه،بعدش سریع خودمو میرسونم بهت :)))))

بیشتر ببینید
چند سالته:/ نمیدونم چرا وقتی میرید تو رابطه تصور میکنید طرف مقابلو به بردگی گرفتید اونم ادمه کار برا ...

درسته گلم حرفات

ولی وقتایی که من جواب نمیدم میگه باید جواب میدادی و به دعوا میکشه کارو

😅😅😅😅😅 میگه درکل حس بدی گرفتم که گفت مگه قراره همیشه جوابتو بدم. استارتر اون هیچ تعهدی نسبت بهت ...

ممنونم از توضیحاتتون

از نظر بنده کلا موجود نر ارزش نداره آدم برای حرف ها و کاراش وقت بذاره

بنده بلاک رو پیشنهاد میکنم

بیشتر ببینید
ممنونم از توضیحاتتوناز نظر بنده کلا موجود نر ارزش نداره آدم برای حرف ها و کاراش وقت بذارهبنده بلاک ر ...

کاشکی واقعا میتونستم بلاکش کنم

از این به بعد یه ذره ام دیگه نمیخام برام مهم باشه

😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

مخلصم😂😂❤️

بیشتر ببینید