2777
2789

یکی دوستم یکی این کاربرقیافه نچرالشون به نظرم خیلی نازه @ندارم546    شماهم تاحالاقیافه کسی به دلتون نشسته توذهنتون مونده¿

چه قدیمی هستش

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من یبار عکس کاربر اوا رو دیدم خیلی قبل ها تو ذهنم موند قیافه شیکی داشت 

یبارم یه کاربری بود شقایق بود یه همچین اسمی اونم ازش عکس دیدم خوشگل بود 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید

کاربر میگل یبار دیدم خیلی قشنگه و کیوت

یکی دیگه هم بود مدل بود شبیه کیمیا حسینی بود اسمش یادم نیست 

اینجا زیااد عکس دیدم هرکی خوشگه ب اندازه خودش اما حقیقتا کسی وااقعا انچنان در حد اینا زیبا نبودن

کاربر آوا_هسدم؟آره بعضیاقیافشون شیک وبانمکه

اره ایشون

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
بیشتر ببینید
کاربر میگل یبار دیدم خیلی قشنگه و کیوتیکی دیگه هم بود مدل بود شبیه کیمیا حسینی بود اسمش یادم نیست ای ...

@میگل     قبول دارم بعضیاخیلی کیوتن، فکرنکنم کاربر @ندارم546     دیگه فعال باشه و سایت رو چک کنه