2777
2789
عنوان

چندماه پیش این کاربرعکس خودشوگذاشت قیافش بامزه بودتوذهنم مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 59 پست
در مورد دیدن من که چیزی رو از دست ندادی قربونت

جدی میفرمایین؟؟؟😂ولی من اینطورفکرنمیکنم تویکی ازخفنای سایتی الی همیشه دلم میخواست ببینمت 😍😍 

اولین جرعه از لیوانِ علم باعث می‌شود شما یک آتئیست شوید ،  اما در تهِ لیوان خدا منتظر شماست...ورنر هایزنبرگ ( از بنیانگذاران مکانیک کوانتومی )
منم عزیزممم یه مدت سایت نبودم اومدم دیدم مامان شدی😍😍 خیلی خوشحال شدم برات ایشالله بسلامت بغلش کنی❤ ...

ممنون عزیزدلم♥️

۴ روز دیگه به دنیا میاد🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزدلم♥️۴ روز دیگه به دنیا میاد🥹

وای خدایاااا 

سوپرایز شدممم 

خداروشکر 

نی‌نی پسره؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید
وای خدایاااا سوپرایز شدممم خداروشکر نی‌نی پسره؟

قربونت برم😍

آره عزیزم پسره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
بیشتر ببینید

کاربر آنشرلی دختری در پاریس  فکر کنم

محشره 

خدا حفظش کنه بی نهایت زیبا

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
بیشتر ببینید
قربونت برم😍آره عزیزم پسره

الهیییی ایشالله بسلامت بغلش کنیییی 

منتظر خبرای خوبمممم❤️😍

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید
@دختری_در_کنج_اتاقش این کاربر

مرسی قلبمممممم

شما هم همینطورر

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
کاربر آنشرلی دختری در پاریس فکر کنممحشره خدا حفظش کنه بی نهایت زیبا

ممنونم عزیزم نظرلطفتههه

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید