2777
2789

یه خواستگار داره که باباش خلاف کاره مامانش هم آرایشگاه داره هم پرستاره

پسره دوتا ماشین داره دوتاخونه توی دو شهر داره همه چی میریزن به پاش 2 تا پسرن

میگه اینقد پول داریم که تا آخر عمر بسته برامون

هرروز واسه دختر خالم کادو میگیره

دختر خالم گفت داداشش از من خوشش اومده میگه قول میدم خوشبختت کنم و فلان

من جواب رد دادم بهش چون خودم عشق دارم 

ولی ذهنم درگیره 

شما باشید با همچین آدمی که پول خلاف باباشو استفاده میکنه ازدواج میکنید؟

پولش مگه حروم نیس؟

دارم فکر میکنم منو عشقم سالها باید کار کنیم جون بکنیم تا بتونیم ی خونه بخریم و ماشین 

عشق خودم دستش به دهنش میرسه ولی با این گرونیا دیگه خودتون بهتر میدونید چخبره

ولی اون میگه هرچی بخوای نه نمیگم بهترین عروسی بهترین.........

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

از کجا میدونی خلاف کاره؟

من یکی رو میشناسم پولای یکی رو بالا کشید میلیارد شد الان واسه خودشون ادم شدن

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بنظرم باهاش عروسی کن چون اگه واقعا عشقت رو دوست داشتی ذهنت درگیر این حرفا نمیشد

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد عشقم عشقم کردی اه🤮🤮🤮🤢🤢🥴🥴

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
از کجا میدونی خلاف کاره؟من یکی رو میشناسم پولای یکی رو بالا کشید میلیارد شد الان واسه خودشون ادم شدن

خود پسره میگه بابام خلاف کاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
چقد عشقم عشقم کردی اه🤮🤮🤮🤢🤢🥴🥴

اخه خواستم اسمشو نگم 🤣🤣🤣🤣🤣رلم اگه میگفتم میگفتید گذراست ولی خواستگاری کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

اگه خلاف کار بود تاالان دستگیرشده بود ببین چقد اسم خلاف چرخیده تا به تو رسیده بعدشم ما . خیالت راحت حلاله حلال

پس ایشالله خوشبخت شیم همه جوونا با پول حلال 🙏🏻

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
بنظرم باهاش عروسی کن چون اگه واقعا عشقت رو دوست داشتی ذهنت درگیر این حرفا نمیشد

عاشقشم دو سال سختی کشیدم که عاشقش کنم 

الان خواستگاریم اومده

ولی دارم ب پول فکر میکنم اصن حالم ی جوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید