2777
2789
عنوان

خس خس سینه و سرفه نوزاد

105 بازدید | 25 پست

بچم پنج ماهشه ، خس خس داره، گاهی هم سرفه، بردم دکتر اولی گفت رفلاکسه کلی شربت داد بچم خوب نشد ، دوباره بردم یه دکتر دیگه گفت اصلا رفلاکس نداره ، حساسیت داره الرژیه، یه اسپری داد و یه شربت، بازم خوب نشده، چیکار کنم 

کسی اینجوری بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پسرم

هم رفلاکس هم الرژی داشت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
اره پسرمهم رفلاکس هم الرژی داشت

کولیک پنهانم داشن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
سلام پسر ۵ماهه منم دقیقا یه هفته هس این طوری شده دکتر متخصص بردم گفت آلرژی داره برم هگزین کتوتیفن و ...

والا یه دونه اسپری سالبوتامول داده، یه شربت لوراتادین، پیش کی بردی دکتر؟ تهرانه؟

کی خوب شد؟ الان دوماهه خس خس داره سینه اش

یادم نیست طول میکشه

الان داره پنج سالش میشه گرفتگی بینی گاهی داره

ازرفلاکسم مشکل معده اش مونده دلدرد ومیل ب غذانداشتن

پیگیر باش دکتر خوب ببر اگه رفلاکسه درمانش کن

بیشتر ببینید