2777
2789
عنوان

خس خس سینه و سرفه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا یه دونه اسپری سالبوتامول داده، یه شربت لوراتادین، پیش کی بردی دکتر؟ تهرانه؟

نه عزیزم تبریز پیش خانم دکتر فضیله هاشمی 

من نفهمیدم یعنی این که گفت آلرژی داره هیچوقت خوب نمیشه؟؟

اخه اصلا بالا نمیاره ، هیچ علامت رفلاکسی نداره

گاهی عوق نمیزنه حتی خواب مثلا

یابالا میاره توی گلوش ولی بازمیرن پایین یعنی قورتشون میده

پنهان اینجوریه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
نه عزیزم تبریز پیش خانم دکتر فضیله هاشمی من نفهمیدم یعنی این که گفت آلرژی داره هیچوقت خوب نمیشه؟؟

گفت خوب میشه ولی ممکنه تا ۴ ، ۵ سالگی همراهش باشه، الودگی هوا، وایتکس، بوی عطر ، اسفند، قلیون سیگار اصلا اطرافش نباشه ، اذیت میشه ، همین

گاهی عوق نمیزنه حتی خواب مثلایابالا میاره توی گلوش ولی بازمیرن پایین یعنی قورتشون میدهپنهان اینجوریه

نه اصلا ، هیچی ، کلا از اول نوزادیش تا الان سه بار بالا اورده ، از دهن و دماغش شیر زد بیرون اونم چون یادمه اروغشو نگرفته بودم

نه اصلا ، هیچی ، کلا از اول نوزادیش تا الان سه بار بالا اورده ، از دهن و دماغش شیر زد بیرون اونم چون ...

خداروشکر پس شاید الرژی باشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
میشه بگی چی بود؟ چندماهشه ، چیکار کردی براش

یک مرداد ۱۴۰۲بود اولین بار دخترم بیمارستان بستری شد اونجا گفتن آلرژی داره بعد اون دوباره ۴بار دیگه بستری شد سینش خس خس میکرد مشکل تنفسی پیدا میکرد دکتر اسپره داد با پودر