2777
2789

کسی که پیجش بازه وقتی فالو داریش میزنه که استوری گذاشته ولی با پیج غیر فالو چک میکنی اون دایره قرمزه دور پروفایلش نمیاد جریانش چیه؟ 

(در صورتی که پیجش پابلیکه)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یا تورو هاید کرده

یا یه قابلیت جدید اینستا اضافه کرده که خبر ندارم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
پیج من و نداره فیکه با این فیک که چک میکنم نمیاد واسم چیزی

اگه پیجتو نداشته باشه نمیتونه هاید کنه؟ شاید چون دیده فیکی حساس شده هاید کرده

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

اره امکانش هست ولی یه علامت ستاره مانند میاد رو استوریش که متوجه میشی فقط شما میبینی ببین همچین چیزی داره اون بالاش؟

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
من هرسری دیدم استوریش و با اون پیجم بلافاصله بلاکش کردم نبینه

خب اشتباه میکنی دیگه وقتی با پیچ فیک میبینی بلافاصله بلاک کن باز هی باز کن ببین جدید نزاشته دوباره بلاک کن دیگه نمیفهمه تو دیدی

خب اشتباه میکنی دیگه وقتی با پیچ فیک میبینی بلافاصله بلاک کن باز هی باز کن ببین جدید نزاشته دوباره ب ...

یعنی اون اول که میبینه و بلاک میکنه بعدش بلافاصله باز کنه؟ یا بذاره تایم استوری تموم ‌شه؟ 

بیشتر ببینید
یعنی اون اول که میبینه و بلاک میکنه بعدش بلافاصله باز کنه؟ یا بذاره تایم استوری تموم ‌شه؟

ببین برو استوری رو ببین بلافاصله بلاک کن دیگه اثری نمیمونه باز مثلا شک داری استوری جدید گذاشته دوباره برو ببین باز سریع بلاک کن تایمشم که تموم شد باز کن دیگه راحتی