2777
2789
عنوان

توروخدابیاین میخوام یکی بمیره

316 بازدید | 31 پست

بچها خواهرم شش ساله خون به جیگرمون کرده ازیک فروردین تابه امروز همش دعواراه میندازه مثلا گفتن شال فلان رنگی بهت میاداومده خرماروچسبیده که چرافلانی به من فلان حرفو زده

امروز برگشته به مادرم میگه چرانمیمیری به من میگه الهی بمیری 

دعایی بلدین که بخونم بمیره بخدامن ادم بی دینی نیستم ولی فقط همین یه مادررو دارم مادرم ازارش به مورچه هم نمیرسه همش باذکروتسبیح نشغوله از پنج سالگی یتیم شدم ماروبزرگ کرده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گلم حرفهای بی سوادانه وبچگونه نزن اگه همچین چیزی ممکن بودالا نصف کره زمین نابودشده بودن خودمگ حتی ارزومه بمیرم اگه بود میخونوم می مردم  بهتره عاقلانه فکرکنی ومشکلاتتوحل کنی 

از حرفهاش ناراحت نباش، به دعای گربه سیاه بارون نمیاد. تو دلت بخند بهش یا نشنیده بگیر. 

احتمالا خواهرت نزدیک پریود هست و هورمونی هست یا عصبی است. خانومها این مشکلات رو زیاد دارند. 

بخدایه فریادهایی میکشه میگم ابرومون میره درحیاطو بازمیکنه وادامه میده خسته شدم میترسم بلایی سرمامانم ...

نترس چیزی نمیشه فشو بکش بهش با ادم بیشعور باید بیشعور بود

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
گلم حرفهای بی سوادانه وبچگونه نزن اگه همچین چیزی ممکن بودالا نصف کره زمین نابودشده بودن خودمگ حتی ار ...

چهارساله این بشرهمه راه رفتیم بخداخسته شدیم من ادم بی اطلاعی نیستم مشاوره دادن تا دعاکردن همشوکردم ولی بدترمیشه بهترنمیشه 

ببرینش پیش روانشناس ‌کمی هم باید مادرتون باهاش جدی صحبت کنه حتما مامانت خیلی لوسش کرده و اینکه خوب بچه ها توی مدرسه دلشون نمی خواد از بقیه ی بچه ها لباس و سرو وضعشون پایین تر باشه چون همیشه شاگردهایی هستن که بقیه رو سوژه میکنن

از حرفهاش ناراحت نباش، به دعای گربه سیاه بارون نمیاد. تو دلت بخند بهش یا نشنیده بگیر. احتمالا خواهرت ...

نه اتفاقا همیشه همینه میشینه فقط حرف در میاره الانم که دیدوبازدید هست دیگه بدتر من نگران دل شکسته مادرمم بهشم گفتم اهش گرفته تورو ولی چیکارکنم

ببرینش پیش روانشناس ‌کمی هم باید مادرتون باهاش جدی صحبت کنه حتما مامانت خیلی لوسش کرده و اینکه خوب ب ...

بچه نیس۲۹سالشه مادرمم الان گفت دیگه تموم شد ببینیم دیگه کم اوردم به ولای علی

دوتا بزن دهنش آدم میشه

یه لباس بافت تنم بود چندروز پیش از یقش گرفت کشیددرحالی که من میگفتم ابرومون رفت دیگه بسه یقه لباسه پاره شده یه چنگم انداخت به گلوم که من شال سرم میکردم عموم اومده بود میگفت بهم چرا شال سرت کردی دراین حداین ادم نفهمه مگه میشه یه ادم اینهمه بد باشه