2777
2789
عنوان

توروخدابیاین میخوام یکی بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست
چهارساله این بشرهمه راه رفتیم بخداخسته شدیم من ادم بی اطلاعی نیستم مشاوره دادن تا دعاکردن همشوکردم و ...

دلیل این رفتاراش چیه ؟ 

ناراحتیش از کجا نشات میگیره یعنی قبلا خوب بود چند ساله اینطوری شده ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرت چقدر برادر منه اون قدر که مشت زده تو دستای مامانم رباط دست پادرم پاره شده ولی همچنان دوسش داره منم دیگه ککم نمیگزنه وقتی میبینم هر بلایی هم سرش میاره بازم دوسش داره 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
نه اتفاقا همیشه همینه میشینه فقط حرف در میاره الانم که دیدوبازدید هست دیگه بدتر من نگران دل شکسته ما ...

نمی دونم چرا تو این زمانه تو هر خونه ای یه بیمار روانی هست. از بس همه توکل رو یادشون رفته و شخصا دنبال حل مشکلات هستند و اونقدر فکر می کنند که دیوانه میشن.

از تغذیه هم هست. خواهرت احتمالا سرد مزاج شده. ارده و عسل بزار تو صبحانه تا بهتر بشه.

اگه اهل کتاب هست باید کتاب‌هایی مثل شکرگذاری یا سپاسگذاری در ۲۸ روز رو بخونه تا حالش بهتر بشه. 

یه خواسته ای داره

خواستش اینه که وقتی پشت سرمردم حرف میزنه همراهیش کنیم وقتی نفرین میکنه وقتی توهین میکنه ماهم مث اون بشیم بحدااینم امتحان کردم بعدچندروز گفت توعم فلان حرفو زدی

خواستش اینه که وقتی پشت سرمردم حرف میزنه همراهیش کنیم وقتی نفرین میکنه وقتی توهین میکنه ماهم مث اون ...

ببریدش روان پزشک خب 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نمی دونم چرا تو این زمانه تو هر خونه ای یه بیمار روانی هست. از بس همه توکل رو یادشون رفته و شخصا دنب ...

فیلم نمیبینه چه برسه به کتاب لیسانس داره ها اون دنیاروانکارمیکنه وخیلی چیزاکه روی گفتنشو ندارم بگم

فیلم نمیبینه چه برسه به کتاب لیسانس داره ها اون دنیاروانکارمیکنه وخیلی چیزاکه روی گفتنشو ندارم بگم

دیدم این آدم ها رو ، نویسنده کتاب‌هایی مثل شکرگذاری در ۲۸ روز یا چهار اثر از فلورانس اسکاول شین همه اروپایی هستند و اتفاقا آدمهایی مثل خواهرت قبولشون دارند. 

کتابهاشون تو تلگرام و ایتا و ... هم رایگان هست. بده یکی غیر خودت براش بفرسته ، شاید خوند. کتاب صوتی اون هم هست شاید گوش کنه.