2777
2789
عنوان

ساس و همسایه بیشعور و خودسر

1619 بازدید | 77 پست

چند ماه پیش همسایمون از دیوار جنس دست دوم تشک و سرویس خواب خریده بوده توی این مدت مدام میشنیدم داره جاروبرقی میکشیده میگفتم خدایا هرروز جاروبرقی خونه نوساز بدون بچه کوچیک مگه میشه .... 

مدام هم شستشو بالکن رخت ...

دو سه روز مونده به سال نو دعوای شدید بین همسایه ها کتک و فحش ....

ماحرا اینکه وسایلی که پاگرد گذاشته ساس رو منتقل کرده به واحدهای مجاور ....

خلاصه کارشناس امد و گفت همه واحدا سمپاشی خرج هر واحد ۲۵ میلیون....

دوباره فحش و کتک و دعوا میگفت خسارت نمیدم.

ما و چند نفر دیگه اینقدر قضیه جدی بود قبول کردیم خودمون بدیم. سمپاشی ۲۹ اسفند و سه روز ترک منزل شب عیدی خدا ازت نگذره ....

سرچ میکردم همین نی نی سایت میگفتن خاک دیا... بریزید جاروبرقی ... نکنید عاقبتش اینه دیگه. 

بعدشم این احمق قالیشویی داده فرشارو و پتوها رو که با این چیزا نمیره باید اونام سم بخوره. بدون یم چیزی ذو نذید بیرون بشورن چون برگرده ساس توش هست یا تخمش.

لعنت به ادمایی که دست دو میخرن

لعنت به اونا که خودسری میکنن توی حل این جور مسایل

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی بده. اگه با سمپاشی حل بشه که خوبه. شنیدم بعضیا وسایل میبرن تو بیابون آتیش میزنن و مجبورن وسایل جدید بخرن

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
بیشتر ببینید
وای خدای من من دیونه میشم اسم ساس و شپش و اینا میاد 🤕🤕🤕🤕

متاسفانه بچه کوچیک یکی از همسایه ها بدجوری بهش اسیل خورده 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
خیلی بده. اگه با سمپاشی حل بشه که خوبه. شنیدم بعضیا وسایل میبرن تو بیابون آتیش میزنن و مجبورن وسایل ...

بله دور ریزی هست کارشناس میگه چی و کدوم ولی یه سریا واقعا بیشعورن خودسری و خود درمانی میکنن علمشو ندارن. چندماه هی سم زده خاک ریخته ولی هلمشو نداشته همه رو گند کشیده. کارشناس بهش گفت سم نزده پادی قلی شویی و خشکشویی الان بقیه رو هم الوده میکنی و برگرده خونه خودت بازم ناقله. بیشعوره خیلی

بیشتر ببینید

وااای خدا من تجربشو دارم ۶ماه ارامش نداشتم رض عصاب گرفتم هروقت یادش میفتم میگم خدا ب خونه زندگی ترامپ اون جنایتکار دیگه بندازه از بس ک بده عذاب اوره

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)