2777
2789
عنوان

چقدر دلم می خواد تو یه روستا تو شمال زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 112 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس دارم تو آرزوت زندگی میکنمماتفاقا یکی از روستاهای شمالم بارونم داره میااد ایوون و حیاطم داریم فقط ...

وااای خداااااا😭😭😭😭😍😍😍😍😍

پرتقالم قبولهههههه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
واقعا؟؟چون تابحال جاتون نبودم نمی دونم شاید واقعا حق با شماست...ولی درسته بحث بیمارستان و اینا حل شد ...

بعدشم فداتشم اینجا شغلو ایناخیلی کمه خوب همه یا دامدارن یا کشاورزن ک خیلی سختههههه کارشون 

واقعا یکی از آرزوهام اینه الان شهر بودم

وایی خوش ب حالتتتاز طرف منم اونجا کیف کننن

چشم حتما جات خالی۱۳ بدر میریم پیششون

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
کجایی هستی عزیزم؟نمیشه چنین خونه ای رو تو شهر خودتون تصور کنید؟دور از جونتون ولی اینقدر از شهرای دیگ ...

نمیام عزیزم نگران نباشید فرصت اومدنو ندارم..

خودم اصالتا اهل اذربایجان شرقی ام ولی شیراز دانشجوام

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
بیا قدمت رو چشم خیلیم شمالی ها مهون نوازن😍😍😍

چشممم

حالا که شما انقدر مهربونی خونه شما که حتما میامممم😂😂

البته دور از شوخی اگه بخوام برای مسافرت بیام یه زمانی میام که خیلی شلوغ نباشه مردم اونجا هم اذیت نشن

بیشتر ببینید
ای بابا..اخه پس درخت نارنج روزای بارونی چیییی؟؟؟😭😭😭😭😭😂😂😂انشالله شما هم مراد دلت برسی عزیزم.. ...

اون برای یه لحظه لذت بردنن فداتشم به بعدش فک کن😂

قربونت برم مهربونم

عههه خدانکنه تی جان قربون بوشوم

عالی بودددد😂🫀

کلاس های آنلاین گیلکی صحبت کردن دارما میخوای شرکت کنی😂