2777
2789
عنوان

چرا میگن دکتر و آرایشگر هم سطح نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 85 پست
درآند آرایشگر خیلی موقع ها بیشتره ها عزیزمآرایشگر لاین مو میتونه تا ۱۰۰ میلیون وبه بالا درآمد داشته ...

عزیزم اون پزشک عمومی درامد ثابتش اینقدره، اما اصولا درامدش از جاهای دیگست مثل ویزیت، سونو و عکس و ....بعدشم حالا از هر هزارتا رنگ کار هم یکیش معروف بشه و کارش خوب بشه و کارش بگیره، اونم با ضرب اینستا و تبلیغ و مدل گرفتن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا میدونه من چقدر بخاطر علاقه به کارم هزینه کردم ی درصد هنری که ما آرایشگرا داریم دکترا ندیدن به خو ...

ولشون کن...اینجا زیاد وارد این حیطه نشدن ک ببینن امثال ما چقدر سختیه کار داریم....اینکه از صبح تا شب سر پا بیاستی م رضایت مشتری خانم رو‌جلب کنی خیلی های کار سختیه..حالا یه دکتر این رضایت جلب می‌کنه....میگه عمل کردم دارو دادم..مردن و موندنش دست خداست....توپو میندازه تو زمین بیمار...ولی ماعا همیشه تو پ دست خودمونه باید هندل کنیم...اینا ذرکی ندارن....تاپیکتو ببند 

خدا میدونه من چقدر بخاطر علاقه به کارم هزینه کردم ی درصد هنری که ما آرایشگرا داریم دکترا ندیدن به خو ...

عزیزم اگ شما میکاپ کاری من کل مدرکای تخصصی ارایشگری و گرفتم سالها رفت واومدم اوووو اینقد هزینه کردم ک حد نداره اما باز پرستیژ شغلی من کجا دکتر مملکت کجا من یاامثال من نباشیم هیچیییی نمیشه یه زیبایی موقت شاید بدیم ب یکی خب ندیمم. فرقی نمیکنه اما دکتر نباشه جون ادما ب خطر میفته

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
دکترم نباشه اتفاق خاصی نمی افته....مگه اینهمه دکتر زمان کرونا بودن تونستن کاری برای کسی کنن....هر کس ...

وا کرونا یه ویروس جدید  بود که ممکن بود خود دکتر هم درگیر کنه ولی این همه آدمی که ممکنه در اثر درمان یا عمل نشدن بمیرن رو دکترا نجات میدن پس چی دایی خودم نیمه بیهوش بردن بیمارستان اگه سریع آنژیو گرافیش نمی‌کردن میمرد یا بچه یکی از اقوام با مری بسته دنیا اومد اگه عمل نمیکردن میمرد درسته ممکنه نتونن همه مریضی رو درمان مکنن ولی نقش پررنگی توی ادامه حیات بشر دارن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من همه زیباییم رو مدیون دکترا هستم از دماغ بگیر تا گونه و لب یه آرایشگر یه زیبایی موقت میده ولی دکتر ...

شما خودت هم از دکترا فقط زیبایی مد نظرتون بوده نه چیز دیگا 

بعد میای از ارایشگر ایراد هم میگیری،،، 

همه جات رو عمل کردی که زیبا بشی 

بعد میای میگی یه ارایشگر که کارش هنر و زیبایی هست ارزش اجتماعی نداره 

در صورتی که زیبایی و ارایشگر هر دو از هم جدایی ناپذیرن

همینکه میگی دگتر نباشه اتفاق خاصی نمیفته من دیگ حرفی ندارم واقعا😐😐😐😐😐😐😐

صرفا جون ارایشگره چاره ایی نداره جزاینکه شغلش و مهم بدونه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

من احساس میکنم با زدن این تاپیک میخواین شان خودتون بالا ببرید

در حالی که جواب معکوس میده

با پایین آوردن پزشک نمیتونید خودتون بالا بکشید

من برای هر کسی که صادقانه برای مردم زحمت میکشه احترام قائل هستم

ولی پزشکی واقعا بحثش از کار شما جداست

این قیاس هم کاملا اشتباهه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
ولشون کن...اینجا زیاد وارد این حیطه نشدن ک ببینن امثال ما چقدر سختیه کار داریم....اینکه از صبح تا شب ...

ما باید هی با آدم‌های مختلف سر و کله بزنیم هزار جور آدم میبینیم هم تحصیلکرده هم بی سواد 

باشه عزیزم قفل میکنم 

شما خودت هم از دکترا فقط زیبایی مد نظرتون بوده نه چیز دیگا بعد میای از ارایشگر ایراد هم میگیری،،، هم ...

والا  

الان خوده همین لاین میکاپ ی تغییراتی توی صورت ایجاد میکنن که دکترا هم وا موندن 

کانتورینگ خودش صد تا عمل زیباییه