2777
2789
عنوان

دیگه تحمل شوهرمو ندارم حتی نمیخوام ببینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست

چ ابرویی اخه؟؟

ابرو به قیمت روح و روان و ایندت؟؟؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
ته طلاق هیچی نیست، واسه خانوم ها بدم هست، مشکل جدی نداری، بسم الله زن زندگی هستی بساز هر چیزی که خ ...

نمیتونمبسازم نمیتونم خودمو زوری تو دلش جا بدم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم همینو میگم دلم برا پدر مادرم میسوزه وگرنه خودم ابرو حالیم نیست اگه اونا نبودن سریع جدا نیشدم

اول از همه باید به فکر خودت باشی عزیزم 

ولی ی بار دیگه تلاش کن شاید درست بشه اگه‌نشد جدا شو 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یعنی همینطوری بیخودی حالت به هم‌مبخوره؟محبتی نیست اصلا؟بچه داری؟

بیخودیم که نه دایم باهم بحث داریم هر حرفی میزنه به من برمیخوره باهام عین بچه ها رفتار میکنه اصلا منو دارای عقل و شعور نمیبینه هیچ ازادی هم ندارم وسواس داره خیانت کرده و با خیانت هم منو تهدید میکنه به زبون اورده براش جذاب نیستم خب الان چیکار کنم زوری که نمیشه منم فاصله گرفتم اصلا نمیتونم کنارش بخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه چندسال زندگی میکنی که اینطوری میکنی با خودت چرا حالا چون اونا طلاق گرفتن تو نگیری؟والا گور بابای ...

بخدا دلم برا پدر مادرم میسوززه وگرنه حرف مردم به چپمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه بعد مدتی تکراری میشه عادیهولی لباس نیست که هی عوضش کنی

از همون روز اول عقد پشیمون شدیم ولی فایدش چی بود بدون شناخت تو سن کم ازدواج کردیم باورم نمیشه هشت سال عمرمو هدر دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول از همه باید به فکر خودت باشی عزیزم ولی ی بار دیگه تلاش کن شاید درست بشه اگه‌نشد جدا شو

میخوام با مشاور صحبت کنم شاید اون بتونه کاری کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما مردا وقتی یکی رو دوس داشته باشیم تنهاش نمیذاریم.

تنها گذاشتن یعنی چی؟ینی ممکنه چون طلاقم نداده باشه دوسم داشته یاشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40