2777
2789
عنوان

بابام سر شوهر عوضیم بم گفت نیا خونم دختره سلیطه سبک سر

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 44 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

صیغه نامش اتو دستم از موقعیتش می‌ترسه گفتم پخشش میکنم وگرنه تا الان می‌خوردم

میگما مراقب سلامتید باش حتما این زنا با هزار نفرن با شوهرت نباش

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
ببین من پدرم ادمیه که همیشه مارو مقصر همه چیز میدونه و مارو خورد میکنه همه جا ۲۸ سالمه تاحالام ازدوا ...

بابامنم اینطوریه مخصوصا شوهر من که سرشناس هست و موقعیت داره و خیلی تظاهر و دورو

بابامنم اینطوریه مخصوصا شوهر من که سرشناس هست و موقعیت داره و خیلی تظاهر و دورو

من اگه ازدواج نکردم دلیلش همینه وقتی ازدواج میکنم بتونم کامل از پس خودم بر بیام چون پدرم به خاطر ابروش میگه دهناتونو ببندینو زندگی کنین

نه شوهرش دو هفته بود فوت کرده بود شوهرم صیغش کرده بود البته از قبل با هم بودن گویا

خب حالا به شوهر خودش وفادار نبوده به شوهر توام نییست ممکنه با کسی دیگ ایم باشه

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
تاپیک قبلی شمارو یادمه به مادر شوهرت قضیه صیغه شوهرت شوهرت تهدیدت کرد چی شد دعواتون نشد بگه چرا گفت ...

مادرش باور نکرد شایدم اینجور تظاهر کرد گفت تو میخوای آبرو پسرمو بزنی بهش تهمت زدی وگرنه همه پسرمو میشناسن دیشب از مسافرت اومدم هنوز اشاره ای نکرده شوهرم

مادرش باور نکرد شایدم اینجور تظاهر کرد گفت تو میخوای آبرو پسرمو بزنی بهش تهمت زدی وگرنه همه پسرمو می ...

شوهرت خیلی زرنگ هست میخواد تورو آدم بد کنه که اگه بخواد طلاقت بده همه بگن مقصر تو ای که باهاش راه نمیایی و فکر موقعیتش نیستی و اون تقصیر نداشته 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜