2777
2789
عنوان

بابام سر شوهر عوضیم بم گفت نیا خونم دختره سلیطه سبک سر

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 44 پست

یه فکر جدی کن یا بشین باشوهرت صحبت کن و اتمام حجت کن ازاین فضولیش دست برداره یا. برو باباتو توجیه کن

ب شوهرت بگو منم میرم ب مامانت میگم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی از خیانت شوهرت نمیگی حقته سر یه روزی اینطوری کنه اون سیاست داره دور باباته که گندکاریشو باور نک ...

به خاطر بچم و خودم نگفتم ولی اگرم میگفتم همین پدر میشد طرفم که تقصیر تو بوده خیانت کرده

افسوس بر آرزوهای رفته بر باد 

بابات که هیچ یه منفعت طلبه کامله همون بهتر که نبینیش  اما درمورد شوهرت واقعا راست میگن هرکس هرکاره ای هست طرف مقابل رو هم همونطور میبینه خودش خائنه  قشنگ خیانت کرده  بعد نگران روسریه😅😅😅😅😅

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خیلی عوضیه خیلییییی

اگه الان به خواستش برسه این راه و ادامه میده

با آرامش کامل برخورد کن ،با خنده و کاملا ریلکس

به مادرتم بگو باباتو توجیح کنه 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

ببین من پدرم ادمیه که همیشه مارو مقصر همه چیز میدونه و مارو خورد میکنه همه جا ۲۸ سالمه تاحالام ازدواج نکردم چون دیدم اگه برم خونه شوهر حتی بزنتم و بکشتمم بابام میگه حتما کاری کرده که اینجوری شده و میندازه تقصیر من درواقع تکیه گاهی ندارم

اونهمه هوای خانوادتو داره اونوقت میگی عوضیه؟

چه فایده وقتی با خودش خوب نباشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

تاپیک قبلی شمارو یادمه به مادر شوهرت قضیه  صیغه شوهرت شوهرت تهدیدت کرد چی شد دعواتون نشد بگه چرا گفتی  به مادر م ؟؟ 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
به خاطر بچم و خودم نگفتم ولی اگرم میگفتم همین پدر میشد طرفم که تقصیر تو بوده خیانت کرده

وقتی سکوت میکنی همین میشه

حداقل تهدیدش میکردی دوتا سکه و طلا از شوهرت میکشیدی اون خیانت میکنه به تو میگه بی ابرو به خودت بیا 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
اگه الان به خواستش برسه این راه و ادامه میدهبا آرامش کامل برخورد کن ،با خنده و کاملا ریلکسبه مادرتم ...

نامادری دارم باش خوب نیستم

وقتی سکوت میکنی همین میشهحداقل تهدیدش میکردی دوتا سکه و طلا از شوهرت میکشیدی اون خیانت میکنه به تو م ...

صیغه نامش اتو دستم از موقعیتش می‌ترسه گفتم پخشش میکنم وگرنه تا الان می‌خوردم