2777
2789
عنوان

اذان صبح آخرین روز ماه مبارک رمضان

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 71 پست
من نور رو پیدا کردمفقط اشتباهی اومدم اینجا

عالی ک به خودسازی دارین میرسین آفرینا دارین، ذات خوب همیشه پشتش خداهست خوشبختی توی دل آدمه دل اگه خوش باشه خوشبختین و زیبایی احساسی هست ک در درون دارین  و در قلب و چشمان شما منعکس میشه هیچ کس قفل بدون کلید نمی سازه خدا هم مشکلات بدون راه حل سر راه بنده هاش نمیزاره شک نکنین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
عالی ک به خودسازی دارین میرسین آفرینا دارین، ذات خوب همیشه پشتش خداهست خوشبختی توی دل آدمه دل اگه خو ...

وقتی نمیتونم مشکلات رو حل کنم 

چطوری کلیدی که خدا برام گذاشته پیدا کنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ازت و دعای خوبت همچنین عزیزم

قربونت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
وقتی نمیتونم مشکلات رو حل کنم چطوری کلیدی که خدا برام گذاشته پیدا کنم

این زندگى نیس ک زیباهس این ما هستیم که زندگى را زیبا یا زشت میبنیمش ک یک انسان باید به درک برسه ک دنبال رسیدن به یک خوشبختى بى نقص نباشه از چیزهاى کوچک زندگى داشته هاش شکر پرودگار داشته باشه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خب چرا ناراحتین ، میتونید بازم برای خودتون ادامش بدین ، خداوند روزه رو نیک و صالح اعلام کردن چه بهتر ...

اونطوری همه کنار هم روزه بودیم همه یه جور بودیم

تنها روزه بگیری نمیچسبه

این زندگى نیس ک زیباهس این ما هستیم که زندگى را زیبا یا زشت میبنیمش ک یک انسان باید به درک برسه ک دن ...

حیف از زندگیم

الهی آمین یا رب العالمین 🤲🏻

ممنونم

حیف از زندگیم

درکتون میکنم نگران نباشین شما خدارو دارین ومهم اینه ک هنوخدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن پس درک کنید که باید آرام باشین از لحاظ جسمی آرام میشین

آرامش عاطفی و ذهنی صحبت های منفی با خودتون رو به مثبت تغییر بدین تلاش برای ایجاد خوش بینی بیشتر که تمرکز تجسم فکری های آزاد هستن

بیشتر ببینید
درکتون میکنم نگران نباشین شما خدارو دارین ومهم اینه ک هنوخدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میر ...

ببخشید که اذیت تون کردم

ممنونم از حرفهاتون 

ولی من واقعا نمیتونم

منم رمضان رو دوست دارم ،یه آرامش خاصی ته دلت هست این ماه....خدایا عبادت و بندگی مارو قبول کن،ما رو ببخش،دعاهامونو مستجاب کن

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین