2777
2789
عنوان

با این جاری چه کنم

216 بازدید | 14 پست

خانما من ی جاری دارم خیلی رفتارا زننده انجام میده حالا شاید از نظر من اینجوری واقعا نمیفهمم باید باش چ رفتاری کنم تا فک نکنه ما نفهمیم عروسی پسرش هس مثلا بعد دسشون خالیه همش شوهرش از ما پول قرض میخاد این وسط هم ما ی مسافرت حج عمره رفتیم مهمانی اینا خلاصه فک کردن ما داریم ندادیم در صورتیکه فقط صد میلیون داد دماغ عروس عمل کرده شوهرم بهش گف نداری عروسی بنداز عقب اینم رفته به زنش گفته زنش زنگ زده من ک میخاستم به برادرت زنگ بزنم بگه بهتون دست از سررعروسی پسر من برداری بذار بره سر زندگیش  

یا روز ک ما از مسافرت اومدیم ی سبزه آورده واسه دیدن من ک هنوز از خاک در نیومده بعد آخر شب پس برد در صورتیکه مال فامیلا خودش دسته گل میبره 

یا قبل عید زنگ زده غیر مستقیم ک من عید دم عروسی کار دارم گفتم عید کسی خونه من نیاد انشاله بعد عید آنوقت خودش بعد اینکه من از فرودگاه رسیدم خسته میخاستم استراحت کنم اومد موند تا شب 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

من اصلا آدم درگیر جاری اینا نیستم ولی این انگار من پیدا کرده هر دفعه سر ی قضیه راحت زنگ میزنه هر جی از دهنش درمیاد میگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثل خودش باش

مثلا چکار کنم تو بگو 

الان عروسی پسرش هس سوار احمق من میره سنگ تمام میذاره آنوقت بگم چرا میگه من دادلشم فدا زنا نمیکنم ابروش بره جلو فامیل 

تا اونجایی ک مربوط ب شما میشه وقتی خودتون نیاز مالی دارین کمک کردن اصلا درست نیس همسرت باید اینو بفه ...

شوهرم کمک میکنه خب بولشکی واسع عقد صد میلیون داده بدون اینکه من بفهمم موقع پس دادن من فهمیدم 

تا جاییک ممکنه جواب تماسهاشو نده اگرم دادی هی بگوصدات نمیاد الووووو بعدم قطع کن. فقط وفقط روی شوهرت ...

خیلی بی شخصیت هس من میخام با شوهرش حرفاش روبرو کنم چون ازززبون شوهرش هی میاد میگه شوهرم گفته برادرم پرم میکنه زناشون یادش میدن یا شوهرش اسنپ داره هر وقت بی وقت مسافر میاره نهار شام میاد اینجا من باید پذیرایی کنم آخرش هم میکه اینا من پر میکنن گفتم نیاد اینجا مگه آرزوش دارم بازم میاد من میگم شاید خبر از حرف‌ها زنش نداره 

اصلا به جاری محل نده اما شوهرتم درک کن که به فکر برادرشه

خب چرا برادرش به فکر شوهر من نیس واسه فامیل زنش گل و طلا میبرن آنوقت واسه ما سبزه میاره پس میبره خیلی زشته برادرش نمیگه جلو زن برادرم بردارم خورد میکنی کلی به خدا بهمون خندیدناطرافیان گفتن جاری با حالی داری