2777
2789

دوستم گفت ... 

و خب راستم گفتا😂😂😂👌🏻 من ۴۰۳اصلا خاستگار نداشتم و امشب خودمم تو فکر فرو برد که چرا برخلاف سالای قبلش..

۲۲سالم میشه تقریبا 🫠🫠🫠🫠

ینی الان خیلی بد شده؟😶😶😶😶

البته اضافه کنم با لحن بدی نگفت ها یه خاستگار داشتم که فامیل اینا بود و خیلی ازش بدش میومد همش می‌گفت اونا برات دعا گرفتن و... الانم باز بهش اشاره کرد یعنی راست گفت؟

دیگه کنکوری نیستم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ..ی چیزی بگم

هر وقت بیخیااااال ی چیزی میشی ...خدا برات فراهم میکنه حالا هرچی ک میخوای

اما وقتی میدویی اصن انگار دورر میشی

یا مثلا هی زووم میکنیم ک خدایا مثلا من فلان چیزو میخام  و.... اصرارررر تهش اگرم بده پشیمونی میمونه تهش برامون...

مولانا میگه

بر سر هر لقمه نان

بنوشته عیان 

ک فلان بن فلان بن فلان

هین توکل کن

ملرزان پاو دست

رزق تو بر تو زتو عاشق تر است...

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
بیشتر ببینید
رفیقت حسوده یا عاشق طرفه

نه طرف که زن گرفت 

اش دهن سوزی ام نبود 

اما همش میگه اون هرچقدر میخواست ازدواج کنه نمیشد از بعد اینکه اومد خونه شما ازدواج کرده و حالا که یک سال ونیم گذشته تو بعد اون هیچکس رو نداشتی(کلا هییییچچگونه پیشنهادی)

راستش خودمم به فکر فرو رفتم امشب

دیگه کنکوری نیستم  
اینجانب در سال 2024 و در سن 25 سالگی خواستگارهای بیشتری از سال های قبل داشتم پس به سنت ربطش نده. خوا ...

قشنگمممم خوشبخت شی الهی👩‍❤️‍💋‍👩♥️

هوممممم..شاید من حساس شدم امشب بخاطر حرفش

دیگه کنکوری نیستم  
من تاحالا خواستگار نداشتم 😂حس میکنم عادیه نه؟ ۲۰ سالمه بابا خواستگار میخوام جیکار😂💔

خب ببین نسبت به فرهنگ و اداب و رسوم فرق میکنه 

مثلا من مادر و خاله هام همه بالای۲۵ازدواج کردن 

اما سمت پدریم اینجوری نیستن...

اره قبول دارم انقد درگیری دارم که یادم نبود واقعا با حرف دوستم منم رفتم تو فکر

دیگه کنکوری نیستم  
چندتا خاستگار داشتن که مهم نبست یه ادم درست حسابی پاشه بیاد و تموم بشه درسته

همون کیفیت... اره همکلاسیم به قول خودش تا خود ۲۲سالگیش خاستگار نداشت اما همین اولی تاجره و ازدواج کردن باهم‌

دیگه کنکوری نیستم  
خب ببین نسبت به فرهنگ و اداب و رسوم فرق میکنه مثلا من مادر و خاله هام همه بالای۲۵ازدواج کردن اما سمت ...

اره سمت ما دیر ازدواج میکنن 

درکل تو این سن ها فکر نکنم ادم باید درگیرش بشه 

قرار باشه بیاد بالاخره میاد😂

اسی ..ی چیزی بگمهر وقت بیخیااااال ی چیزی میشی ...خدا برات فراهم میکنه حالا هرچی ک میخوایاما وقتی مید ...

چقدر قشنگ نوشته بودی... اره واقعا... 

ممنون عزیزم بسی لذت بردم

دیگه کنکوری نیستم