2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم از همسرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 145 پست
تلاشت رو بکن.اساسی هم وقت بذار و خودت رو قوی کن.ببین چه نتیجه ای می بینی.مردا اکثرا همینند.این ماییم ...

مثلا مامانم یا خواهر دعوتمون میکنن همش دعوا میندازه بعد میگه سال میخوام برم یا نمیاد اگ هم بیاد بخدا گریه ننو درمیاره بخدا همه جیو زهرمارم میکنه مثلا خانوادم ک زنگ میزنن دعوت میکنن بخدا استرس تمام جونمو میگیره ک الان میخواد چی بشه دیگه خانوادمم فهمیدن این چه آدم بیشعوری هستش

خودش میگه از قهر کردنات از لجبازیات از کینه ات خسته شدم در حالی که اون یکی میخواد دهنشو ببنده و حرفا ...

بله میدونم بله قربان گو میخواد.

وقتی ببینه حساسی یه جا کوتاه میاد یه جا کم میاره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا مامانم یا خواهر دعوتمون میکنن همش دعوا میندازه بعد میگه سال میخوام برم یا نمیاد اگ هم بیاد بخدا ...

من بودم میگفتم جهنم نیا.

خودم میرم خوشگذرونی....

بعد هم منم تلافی میکردم.😎

به خانواده هم میگفتم این خیلی جایی نمیره درونگراست به دل نگیرید.😀

با من اصلا وقت نمیگذرونه بهم اهمیت نمیده پیش بقیه باهام بد رفتار میکنه چندین بار کتکم زده ب خانوادم ...

ببین دوباره زد توهم بزن حالیش بشه کتک وبه آدم نمیزنن

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من بودم میگفتم جهنم نیا.خودم میرم خوشگذرونی....بعد هم منم تلافی میکردم.😎به خانواده هم میگفتم این خی ...

والا به خدا این مردا فکر میکنن کی ان به خدا

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اخه کتک من ب اون میخواد چی بشه

بالاخره میفهمه تو چوب خشک نیستی اصلا بیین زدن خوب نیست ازچشم طرف میفته اون آدم ولی لازمه تلافی کنی تابفهمه بلدی بزنی

البته فقط دوبار شده تو زندگیمون😀😀😀خیلی حال میداد.دوتای منه.ولی من کوتاه بیا نبودم.😀

کتک کاری کجاش حال میده 

کاش شوهر منم هیکلی بود بخدا ن اخلاق داره ن قیافه ن هیکل ن پول هیچی پوچ پوچ حتی عرضه س ک س هم نداره