2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دارچین و رعفرون و گلاب من همیشه برا قیمه هام میریزممیشه مثل قیمه نذری همونقدر خوشمزه

من از همون قیمه های نذری هم بدم میاد،کلا با دارچین و گلاب توی غذا مخالفم😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

دارچین تو غذا نریزین بخدا انگار شله زرده مبخوری😭😅

من کم میریزم خیلی هم خوشمزه میشه، اندازه شله زرد که نمی ریزم 😂 البته من شله زرد کلا دوست ندارم 

ولی سلیقه ای هست دیگه حتما شما مزه دارچین دوست ندارین 

ای بابا شما اصلا نگفتیم چقدر رب لازمه من دفعه اولمه بقیه وقتا مامانم میومد کمک ولی این دفعه مجبورم خودم درست کنم تو رو خدا بگین چه مقدار مواد لازمه؟ 

همونجوری که قورمه بدون لیموعمونی نمیشه قیمه هم بدون دارچین مزه نداره

اتفاقا اگه برای قورمه لیمو عمانی نداشتی میتونی رب انارتو بیشتر بزنی،لیمو چون قورمه رو ترش میکنه میزنن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

دو تا پیاز رنده کن سرخ کن به ازای هر نفر ۱ قاشق لپه اخرش ۵ تا قاشق اضافه بریز به ازای هر نفر ۴ ۵ تا ...

استارتر عزیزم معذرت میخوام اخرش ک خواستی رب تفت بدی باز دوتا پیاز سرخ کن قاطی کن رب رو باهاش قاطی کن جا انداختم اینجاشو

اندازه مواد را چشمی میریزم ولی هر چی گوشت بیشتر خوشمزه تر پیاز داغ زیاد درست کن گوشت و تفت بده لپه را جدا بزار چند دقیقه بجوشه آبکش کن بریز تو مواد تفت بده یعد رب و کمی زرد چوبه بریز تفت بده  زیر قابلمه را کم کن درش را بزار چند دقیقه همه مواد با هم تفت بخوره و رب خوشرنگ بشه بعد هم آب بریز مواظب باش آب غذات کم نشه تا مجبور نشی هی آب بریزی تو قابلمه یک ساعت مونده آماده بشه لیمو بنداز تو خورشت یه ربع بیست دقیقه مونده بود آماده بشه کمی زعفران و چوب دارچین بنداز تو خورشت برا اینکه لیمو تلخ نباشه لیمو را سوراخ کن چند ساعت بنداز تو آب تلخیش بره 

اسی لیموها رو دوطرف سوراخ کن بزار تواب خیس بخوره چندساعتی یکی دوبارهم ابشون عوض کن یه جیزی بزار روشون که تواب فرو برن اونوقت دیگه لیموهات تلخ نمیشه توغدا رب هم توروغن حسابی سرخ کن که قیمه خوش لعاب بشه

من کم میریزم خیلی هم خوشمزه میشه، اندازه شله زرد که نمی ریزم 😂 البته من شله زرد کلا دوست ندارم ولی ...

اره بخدا،دارچین مال غذا نیس،مال دسره

ای بابا شما اصلا نگفتیم چقدر رب لازمه من دفعه اولمه بقیه وقتا مامانم میومد کمک ولی این دفعه مجبورم خ ...

اصلا برای ۲۷ نفر بگین مثلا چقدر رب چقدر لیمو چقد دارچین بگین از هر کدوم چقدر لازمه 

ای بابا شما اصلا نگفتیم چقدر رب لازمه من دفعه اولمه بقیه وقتا مامانم میومد کمک ولی این دفعه مجبورم خ ...

لپه هر نفر یک قاشق سرپر آخرش یه چند تا قاشق بیشتر بریز 

گوشت هر نفر سه تا ۴ تیکه 

پیاز پنج شیش تا 

رب گوجه پنج شش تا قاشق دیدی رنگش خوب نیست دوباره بریز 

زعفرون و گلاب و چوب دارچین هم سلیقه ای بریز 

لیمو عمانی هم هسته هاشو دربیار