یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دارچین و رعفرون و گلاب من همیشه برا قیمه هام میریزممیشه مثل قیمه نذری همونقدر خوشمزه
من از همون قیمه های نذری هم بدم میاد،کلا با دارچین و گلاب توی غذا مخالفم😂
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥
همونجوری که قورمه بدون لیموعمونی نمیشه قیمه هم بدون دارچین مزه نداره
اتفاقا اگه برای قورمه لیمو عمانی نداشتی میتونی رب انارتو بیشتر بزنی،لیمو چون قورمه رو ترش میکنه میزنن
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥
اندازه مواد را چشمی میریزم ولی هر چی گوشت بیشتر خوشمزه تر پیاز داغ زیاد درست کن گوشت و تفت بده لپه را جدا بزار چند دقیقه بجوشه آبکش کن بریز تو مواد تفت بده یعد رب و کمی زرد چوبه بریز تفت بده زیر قابلمه را کم کن درش را بزار چند دقیقه همه مواد با هم تفت بخوره و رب خوشرنگ بشه بعد هم آب بریز مواظب باش آب غذات کم نشه تا مجبور نشی هی آب بریزی تو قابلمه یک ساعت مونده آماده بشه لیمو بنداز تو خورشت یه ربع بیست دقیقه مونده بود آماده بشه کمی زعفران و چوب دارچین بنداز تو خورشت برا اینکه لیمو تلخ نباشه لیمو را سوراخ کن چند ساعت بنداز تو آب تلخیش بره
من کم میریزم خیلی هم خوشمزه میشه، اندازه شله زرد که نمی ریزم 😂 البته من شله زرد کلا دوست ندارم ولی ...
اره بخدا،دارچین مال غذا نیس،مال دسره