2777
2789
عنوان

گفت میام جلوی درتون ابروتونو میبرم عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 21 پست
خانما من ازتون راهنمایی و مشورت خوردم چرا میخورید منو واقعا کلی گفتم قومیتش لره مسخره کردم ایا یا تو ...

پولشو بده شر به پا نشه. دست نوشته بگیر که پولش گرفته تا امضا نکرد پولو نده.

اشتباه از شماس که هرکی میگه قرعه کشی بنویس .مینویسی.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

این سلیته س پولشو بده بره و ایضا وقتی داری پولو پس میدی تو کاغذ ازش دست نوشته بگیر که یا رضاست خودش ...

اهان حتما این کارو میکنم

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پولشو بده شر به پا نشه. دست نوشته بگیر که پولش گرفته تا امضا نکرد پولو نده.اشتباه از شماس که هرکی می ...

دقیقا همینه به هر .... کسی اعتماد میکنم ولی دیگه تغسر دادم روند زندگیمو کلا

اره خوب میکنی. الان ما هم نوشتیم همه خواهر وبزادر ودایی  عروس دایی کلا فامیلی.

کسی که میشناسیم میدن.. زودتر دست نوشته بنویس تا اومد امضا کنه بره .

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

چقد بی شخصبتی واقعا متاسفم برات اون که غلطی نمیتونه بکنه توام فوشو از زمین برندار اگه صاحابش نیستی ن ...

من بی شخصیت 

ولی قشنگ مشخص شد اون چرا تو رو تحت فشار گزاشته 

از حرفات مشخصه چه ادمی هستی و پیام اولت مشخص بود چی میخواستی بگی  پس الان که بی شخصیتم بزار بهت بگم  برو گم شو:)

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

قرعه کشی نوشتن همینه دردسر؛ یهو یکی وسط راه جا میزنع میگه نمی‌خوام. این دفعه قرعه تموم شد دیگه هیچ مسعولییتی قبول نکن 

من بی شخصیت ولی قشنگ مشخص شد اون چرا تو رو تحت فشار گزاشته از حرفات مشخصه چه ادمی هستی و پیام اولت م ...

من راهمو بلدم گم نمیشم ولی تو برو گم شو از تاپیکم بیرون که جای امسال تو نیست 

وفتی کج فهمی تو هر تاپیکی نرو 

منم هیچ بی پدری نمیتونه تحت فشار بزاره پولش دستمه تا آخرین نفرم بخوام میتونم ندم بهش پس خیلی فشار نخور