2777
2789

تورو خدا فک کنید خواهرتونم راهنماییم کنید

دوستان من با ی ادم عوضی شریک شدم همزمان پیش من دوتا قرعه کشی نوشت ۲تومن ۲۰تومن

دوتا نوشت ماهی ۴تومن تا الان ۱۶تومن پیش من داره شراکتمون بهم خورد گفت دیگه قرعه کشی نمیام پیشت حالا که پول دستت داری سریع پولمو بده منم گفتم قرعه کشی قانونشه باسد جایگزین بشه به اسمت درا اومد بدم اونم تو پیام شروع کرد به نفرین کردنو توهین کردن که سرطان ناعلاج بگیریو فلان.....

میام جلوی در خونتون نیرم محل کار خواهرت ابروتونو میبرم اصالتا لره 

خلاصه که بنظرتون چیکار کنم این زنیکه عوضیو

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

پولشو یحا بدم یا بزارم طبق روال جلیگزین کنم پول به اسمش دراد یجا بدم یا چون دوتا نوشته ۵۵۰۰یبلر سریع بعدم به اسمش دراومد ۵۵۰۰بیار دیگه بدم؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم لرم 

شماره شو بده بهش زنگ بزنم بگم بخاطر اینکه اخر پیامت گفتی لر هست جگرتو خون کنه و ولت نکنه ببینم چرا به این موضوع اشاره کردی خواستی مثلا چیو برسونی

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

ما کسی وسطش نمیذاریک انصراف بده مگر صبرکنه جایگزین بذاریم. 

بعدماهمه فامیل هستیم اشنایم تقریبا

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

خانما من ازتون راهنمایی و مشورت خوردم چرا میخورید منو واقعا کلی گفتم قومیتش لره مسخره کردم ایا یا توهینی کردم؟؟؟؟؟؟

فوشو میندازن زمین صاحابش بر میداره قضیه شماهاست واقعا

میتونید زاهنمایی کنید تمیتونید تو حاشیه نرید

پولشو یحا بدم یا بزارم طبق روال جلیگزین کنم پول به اسمش دراد یجا بدم یا چون دوتا نوشته ۵۵۰۰یبلر سریع ...

این سلیته  س پولشو بده بره و ایضا وقتی داری پولو پس میدی تو کاغذ ازش دست نوشته بگیر که یا رضاست خودش پولش پس داده شده و حق هیچ اعتراضی نداره با ذکر تاریخ و شاهد و ایضا تصویری هم ازش بگیر. تا بعدا یاز دویاره داستان نکنه و بگه پول من رو کامل ندادن.. تو کاغذ بنویس که ایشون فللن قدر به خاطر فلان موضوع پیش من دارن که تمام و کمال دارم دس مسدم. اگرم کقت کاغذ چیه سوسول بازی چیه. بگو سیستم پول قرعه کشی دادن همینه از همه دست نوشته میگیری 

منم لرم شماره شو بده بهش زنگ بزنم بگم بخاطر اینکه اخر پیامت گفتی لر هست جگرتو خون کنه و ولت نکنه ببی ...

چقد بی شخصبتی واقعا متاسفم برات اون که غلطی نمیتونه بکنه توام فوشو از زمین برندار اگه صاحابش نیستی نه توهین کردم نه چیزی کلی گفتم اصالتا لره منظور خواستی نداشتم