2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا به این مریض رسیدگی کنید 🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 101 پست
از این به بعد باید مواظب حرفامون تو تاپیکا با دوستامون باشیم:/

من واقعا دلم میخواد کل تاپیک هام حذف شه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا کاربری تا حالا به اسمم زدهبه نام @چرچیلمممم و @چرچیلم،

دوتاش مرده که😐😐😐

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
من واقعا دلم میخواد کل تاپیک هام حذف شه

خداروشکر تو این مورد تاپیک مهمی ندارم😭🤣

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

خداروشکر تو این مورد تاپیک مهمی ندارم😭🤣

😂😭

بیشتر ببینید
بی خانواده اس

واقعا راست گفته دکترای بیکاری داره الیته دکترای بی شرف یودن هم داره

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

لطفا به هر چی میپرستید رسیدگی کنیدحتما باید سکته کنم که رسیدگی بشه؟چقور تاپیک بزنم من ؟ @niniyar

چه اطلاعاتی؟ اسکرین دارید؟

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

یعنی چی اطلاعات شما و داده ؟ مگه اسم و شمار شناسنامه و کد ملی شما و میدونه

خیر

اما مثلا درخواست میده

اسممو میگه و ستمو 

و اسم بچه مو

و خودشو جای من جا میزنه

و معلدم نیست چیکار میکنه

🧜‍♂️ شنیدید میگن طرف با پنبه سر میبره ؟ منو میگن✌🧜‍♂️

سایت چقدر بی در و پیکر شده

دقیقا

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
خیراما مثلا درخواست میدهاسممو میگه و ستمو و اسم بچه موو خودشو جای من جا میزنهو معلدم نیست چیکار میکن ...

از کسایی که براشون اینا رو گفته اسکرین بخواه 

یگو بفرستن توهم بده به نی نی یار

یا تگشون کن بیان بگن

چه اطلاعاتی؟ اسکرین دارید؟

اسکرین ندارم

خودش میاد میگه ناشناس

چند ن۴ر هم گفتن تو که درخواست نمیدادی

شما که میدونید داره اذیت میکنه چندین بار بهتون گفتم

چرا نمیگید کیه این

حتی این اکانت @چرچیلمممم    رو امضا شو مشاهده کردین

لطفا بگید کیه این

🧜‍♂️ شنیدید میگن طرف با پنبه سر میبره ؟ منو میگن✌🧜‍♂️