2777
2789

یه آقایی همکار منه از آذر به من پیام می دادن به بهانه های مختلف اول اسفند گفت اجازه میدین خدمت برسیم با خانواده من به شما علاقه مندم منم دیدم پسر خوبیه سر کار همه قبولش دارن گفتم تشریف بیارید ولی به مادرم زنگ بزنید از اول اسفنده شماره مامانم رو نگرفته حالا بعد هر سه روز یک بار پیام میده معمولا ۱۱ شب به بعد شغلش هم پرستاره شیفتاش رو می دونم یه بخشیم همیشه مشغول نیست دو بار بهش گفتم من بدم میاد از سه روز یکبار تو زمان نا مناسب پیام میدی دوبار جدی گفتم بهش دوباره دیروز گذاشته بعد سه روز پیام داده فلان شیفت رو میاین جا به جا کنیم فک کن بعد سه روز پیام جا به جایی شیفت داده منم اصلا سین نمی کنم از نوتیف دیدم پیامشو

منم با پارتنرم بحثم شد تکست میده سین نمیزنم

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شغل و تحصیلات داره تو همکارام هم مورد تایید هست به خاطر اون قبول کردم وگرنه یه قرررون پس انداز نداره ...

خب پس با چیش میخوای اردواج کنی؟ ادم خسیس پیرت میکنه ـاین هم که میگی همکاره. هی برای هر چیزی میگه خودت پوب داری خب بخر دیگه 

خب پس با چیش میخوای اردواج کنی؟ ادم خسیس پیرت میکنه ـاین هم که میگی همکاره. هی برای هر چیزی میگه خود ...

ازدواج نمی کنم صد سال میگم خنک شدم پیام میده سین نمی کنم ضایع میشه