2777
2789
عنوان

خانومای محجبه بیایین درمورد سلام و احوالپرسی با نامحرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 93 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه طوریه که همسرم میگه دیگه نریم خونشون ولی من چه گناهی کردم این وسط

بگو خجالتیه یا بگو اعتقادشه باید به اعتقاد دیگران احترام بزاریم و ازین حرفا

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

خیلی ادم مهمیه اسی؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
اره دقیقن یعنی کاملن برعکس خانواده ماس ولی در کل دختر خوبیه

اینکه من میگم فامیل ما نیست ، میشناسمش 

ولی در کل کجای دین گفته اینجوری باشن ؟! 😑

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بیشتر ببینید