2777
2789
عنوان

خانومای محجبه بیایین درمورد سلام و احوالپرسی با نامحرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 93 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از اقوام نزدیک من خیلی محجبه هس با همسر من سلام علیک نمیکنه و این خیلی ناراحتم میکنه

منم گاهی پیش اومده مثلا داماد شوهرم اینا اونطرف بوده و من سلام نکردم.ولی اینکه هیچ وقت سلام نکنم دور از ادبه

تازه ما با هم مافیا هم بازی میکنیم. خیلی هم مذهبی هستیم

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

سلام و احوالپرسی یه چیزی ضروریه چه ارتباطی به حجاب داره؟شما ها که دیگه مثلا خیلی مذهبی هستین حداقل دو تا داستان از امام ها و تاکید زیادشون به سلامم بخونین!

بلانسبت مگه ما گاویم سرمونو بندازیم پایین وارد یه مکان شیم شما خودتون یکی چنین رفتاری باهاتون داشته باشه واقعا برنمی خوره بهتون؟

کاربری دست دو نفره
یکی از اقوام نزدیک من خیلی محجبه هس با همسر من سلام علیک نمیکنه و این خیلی ناراحتم میکنه

ناراحت نشو..منم به سختی یه سلام احوالپرسی کوتاه میکنم و اصلا بگم بحث و هیچ حرفی نمیزنم باهاشون تازه گاهی پیش میاد همونم پیش نمباد ..بخاطر شخصیت ادمه بعضیا خیلی معذب هستن ... 

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اخ دلم میسوزه خیلی ام مظلومه

فقط به همسر شما سلام نمیده یا همه مردا؟

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

بیشتر ببینید
چندبار برای من پیش اومده مجبور شدم دست بدم‌ حس بدیهتو جمع گفتم ضایع میشه

شوهر خاله من برای یه شهر دیگه بود اونا کلا با همه دست میدن یه چند بار اومدن خونه ما با مامانم دست داد مامانم چادرشو گرفت رو دستش که بهش نخوره بعد دید این هی تکرار میکنه هر بار 

به خاله ام گفت به شوهرت بگو ما با نامحرم دست نمیدیم لطفا رعایت کنه دیگه همون شد و تمام

ناراحت نشو..منم به سختی یه سلام احوالپرسی کوتاه میکنم و اصلا بگم بحث و هیچ حرفی نمیزنم باهاشون تازه ...

اخه طوریه که همسرم میگه دیگه نریم خونشون ولی من چه گناهی کردم این وسط

یه نفر رو میشناسم دقیقااا همینطوریه 

با برادر شوهرش و ... احوال پرسی نمیکنه . تازه وقتی بخوان دور هم جمع شن رو یه سفره که برادر شوهرش اینا هستن غذا نمیخوره،  میره تو اتاق

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بیشتر ببینید