2777
2789
والله بعضی موقع ها برا ما میاد .ولی کم بیاد آرکوپال دارم میخواستم اضافه کنم آرکوپال نیارم جلو.خودمم ...

نه همینا خوبه بی ظرف که نیستی! من از تلمبار کردن وسیله خونه خیلی بدم میاد ،سرویس چینی جهیزیم ۱۸ نفرس میگم زیاده کاش ۱۲ نفره بود چون بیشتر به کارم نمیاد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا جهیزیه جزو خاطراتت هست چرا میخوای عوض کنی حیفن

آره خوب برا جهیزیه با چه زحمتی و شوقی خریدم ..آخه آدم خجالت میشه جلو اوردنی میگم هی  الان مهمونام میگن از مد افتاده میاره

نه همینا خوبه بی ظرف که نیستی! من از تلمبار کردن وسیله خونه خیلی بدم میاد ،سرویس چینی جهیزیم ۱۸ نفرس ...

پس مهموناتون کمه مثلا یه وقت پا گشا میکنین کافیه براتون یا تولدی چیزی باشه

طرحش خوبه قشنگه ولی اونقدام جدید نیست که زیاد کنی بعد چند سال دیگه از الآنم قدیمی تر میشه اون موقع د ...

آره هر روزم یه مدلش میاد کاش همیشه یه مدل باشه قدیمی نشه..یا ما دلمونو نزنه همیشه نگه داریم 

وای پس حالا ببین چقد حرف پشت ما در اومده خدا میدونه 🤕

ادمو ول کنه حرف بقیه رو بهتره ..ولی من مرض گرفتم دیونه میشم آدم می‌ره مغازه میبینن قشنگ هارو ها مال خودم دلمو میزنه

ولی دور از همه .ولی یه نکته رو بگم موقع طلاق فقط وسایل جهیزیه رو میشه گرفت نه اونایی که خونه شوهر خریدیم . پس یا وسایل جهیزیه رو نباید رد کنیم یا وسیله جدید میگیریم فاکتور به نام خودتون بگیرین و نگه دارین

من مهمونی شلوغ ندارم کلا بیشتر از دوازده نمیرسن راستش چون هم جام کوچیکه هم حوصله جمعیت زیاد ندارم.

آهان همون بهتره نه مال ما ها میان یهویی دیدی عیده 20نفر ریختن یه جا همه هم زنگ میزنم فلان روز میریم خونه فلانی بیاین اون روز

ادمو ول کنه حرف بقیه رو بهتره ..ولی من مرض گرفتم دیونه میشم آدم می‌ره مغازه میبینن قشنگ هارو ها مال ...

ببین بحث پوله چون این سرویس خودت و باید مفت بدی ببذن و چند میلیون جدید بخری .من که برا کاسه بشقاب این هزینه رو نمیکنم مگه نیازم باشه وگرنه به مد و قشنگی باشه هر ماهم عوض کنی کمه.

آهان همون بهتره نه مال ما ها میان یهویی دیدی عیده 20نفر ریختن یه جا همه هم زنگ میزنم فلان روز میریم ...

اره خب هر خانواده ایی یه مدلین ،مام چند سال پیش خانواده شوهرم اینجور بودن ولی الان همه رو با هم نمیگیم دو تا دوتا که جمعیت زیاد نشه.دیگه همه بچه کوچیک دارن باید فضای بازی اونام تو اپارتمان در نظر بگیریم.

وا به فکر چه چیز هایی شما😂

چون تو مرحله طلاقم. ولی واقعا وقتی خانم خونه مبل و تختو اینارو عوض می‌کنه بعد دچار طلاق میشه خیلی ظلمه نتونه مبل جدیدا و ببره مبل قبلیشم از دست داده . بهش فکر کنی ترسناکه .تازه ظرفاها کلی تو زندگی شکسته و از بین رفته .هیچی نمی‌مونه که