2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره واقعا پشیمونم کردین .ولش پولشو میدم برای خودم لباس

من خیلیییی دوس دارم برا مهمون‌هم ملامین بزارم 

اصن یجور دیگه ای ملامین رو دوس دارم ولی خب نمیشه جلو‌مهمون گذاشت😂😂

بنظرم این طرح شما قدیمی شده دیگه به اینا اضافه نکن استفاده کن بعد بفروش بده بره جدیدش رو بگیر،

پارسال که دلار ۴۰ تومن بود یه سرویس چینی ۱۲ نفره دیدم خیلی خوشگل بود پرسیدم گفت ۶۵ملیون😅 دیگه تصمیم گرفتم از همینا استفاده کنم🥲

خوب .همون را بزار .من خودم ملامین میپسندم .ولی ارکوپال واسه مهمون خوبه

منم ملامبن دارم دم ستی عاشفشونم

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
من خیلیییی دوس دارم برا مهمون‌هم ملامین بزارم اصن یجور دیگه ای ملامین رو دوس دارم ولی خب نمیشه جلو‌م ...

ملامین عشق😁

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

عزیزم امیدوارم به شادی و دلخوشی استفاده کنید همیشه... من خودم عاشق ظرف و ظروفم همیشه بروز کردن رو دوست دارم ولی اگه از بُعد خاطره به ظرفهات نگاه میکنی اصلا مد برات مهم نباشه.مهم اینه خودت حس خوبی ازشون بگیری و به مهمونات انتقال بدی. اما اگه اینطوری نیست،  فعلا زیاد نکنی بهتره.  

میتونی بعدا طرح بروزتر و ساده بگیری که از مد هم نمیافته.  مثل چینی زرین لب طلایی و طرحهای ساده تر که همیشه مد هستن و دلزدگی ندارن. 

البته مهمتر مهمان نوازی و مهربانیتون هست که به جون مهمان میچسبه عزیزم و اینکه تابع مد بودن هم از نظر مالی برای آدم سخته و هم اینکه از نظر روحی آدم همش به وسواس میافته که هی عوض کنه و فلان...  طرحهای ساده انتخاب کردن همیشه بهترینه.  این نظر شخصی منه.  امیدوارم همیشه خونتون پرمهمون و لبتون خندون باشه

ملامین راحته .موقع شستن مخصوصا.ولی مدل جدید اومده .نمیدونم چه طور بخرم

مارک یزدگل عالیه

بیشتر ببینید
نه همون 18نفره به کارم میاد خوبه بعضی موقع ها به کار میاد از آرکوپال استفاده میکنم میخواستم بیشترش ...

به مد چیکار داری

یه چیزی بردار که همیشه برات تازگی داشته باشه

من ۱۰ سال پیش ازدواج کردم هنوزم که هنوزه عاشق سرویس چینیمم 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨