2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا پشیمونم کردین .ولش پولشو میدم برای خودم لباس

من خیلیییی دوس دارم برا مهمون‌هم ملامین بزارم 

اصن یجور دیگه ای ملامین رو دوس دارم ولی خب نمیشه جلو‌مهمون گذاشت😂😂

ایشالا ک خیره

بنظرم این طرح شما قدیمی شده دیگه به اینا اضافه نکن استفاده کن بعد بفروش بده بره جدیدش رو بگیر،

پارسال که دلار ۴۰ تومن بود یه سرویس چینی ۱۲ نفره دیدم خیلی خوشگل بود پرسیدم گفت ۶۵ملیون😅 دیگه تصمیم گرفتم از همینا استفاده کنم🥲

عزیزم امیدوارم به شادی و دلخوشی استفاده کنید همیشه... من خودم عاشق ظرف و ظروفم همیشه بروز کردن رو دوست دارم ولی اگه از بُعد خاطره به ظرفهات نگاه میکنی اصلا مد برات مهم نباشه.مهم اینه خودت حس خوبی ازشون بگیری و به مهمونات انتقال بدی. اما اگه اینطوری نیست،  فعلا زیاد نکنی بهتره.  

میتونی بعدا طرح بروزتر و ساده بگیری که از مد هم نمیافته.  مثل چینی زرین لب طلایی و طرحهای ساده تر که همیشه مد هستن و دلزدگی ندارن. 

البته مهمتر مهمان نوازی و مهربانیتون هست که به جون مهمان میچسبه عزیزم و اینکه تابع مد بودن هم از نظر مالی برای آدم سخته و هم اینکه از نظر روحی آدم همش به وسواس میافته که هی عوض کنه و فلان...  طرحهای ساده انتخاب کردن همیشه بهترینه.  این نظر شخصی منه.  امیدوارم همیشه خونتون پرمهمون و لبتون خندون باشه

نه همون 18نفره به کارم میاد خوبه بعضی موقع ها به کار میاد از آرکوپال استفاده میکنم میخواستم بیشترش ...

به مد چیکار داری

یه چیزی بردار که همیشه برات تازگی داشته باشه

من ۱۰ سال پیش ازدواج کردم هنوزم که هنوزه عاشق سرویس چینیمم 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨