2777
2789
اگه استفاده داری اون قد اره بیشترش کن اگه زیاد مهمونی نداری صبر کن یکی دوسال دیگه عوضش کن

نه همون 18نفره به کارم میاد خوبه  بعضی موقع ها به کار میاد از آرکوپال استفاده میکنم میخواستم بیشترش کنم آرکوپال نیارم دیگه همون چینی باشه.معلوم نیست که چی مد میمونه والله موندم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه قشنگه.به نظرمن فقط بشقاب برنج خوریش را زیاد کن و یه دونه هم دیس برنج بگیر .مابقیش اونقدرا به در ...

آره سوپ خوری هاش جا گیره فنجوناشم که زیاد استفاده ندارم پذیرایی کریستال دارم 18نفره است .بشقاب هاش و کاسه هاش به کار میاد بیشتر .ممنون .

24نفرش کنم یا بدم بره ..حالا قرونه یکم اوضاع ولی مرض گرفتم بدم بره ولی هر سال یه طرح جدید میاد معلوم ...

نه دیگه در حدی نیست بدی بره ولی من بودم اضافشم نمی‌کردم اونقدرم ارزش نداره.دیگه کی با هم ۲۴ نفر مهمون داره!!؟

آره سوپ خوری هاش جا گیره فنجوناشم که زیاد استفاده ندارم پذیرایی کریستال دارم 18نفره است .بشقاب هاش و ...

کلا جهیزیه جزو خاطراتت هست چرا میخوای عوض کنی حیفن 

لایک نکنید .توروخدا 

مبارکت باشه و به خوشی استفاده کنی 

به نظر من اضافه نکن دیگه 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
به نظرت 24کنم یا بده والله موندم

من باشم نه  اکروپال بهتره سبکتر هست 

پلو خوری فقط بگیری مثلا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

چینی ساده ساده بدون طرح بخر

ازاینا هست که رستوران‌ها دارن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
نه دیگه در حدی نیست بدی بره ولی من بودم اضافشم نمی‌کردم اونقدرم ارزش نداره.دیگه کی با هم ۲۴ نفر مهمو ...

والله بعضی موقع ها برا ما میاد .ولی کم بیاد آرکوپال دارم میخواستم اضافه کنم آرکوپال نیارم جلو.خودمم دو دلم برا همین پست کردم.

چینی ساده ساده بدون طرح بخرازاینا هست که رستوران‌ها دارن

اونا هم زود دل سیر می‌کنه ادمو خسته میشه آدم زنداداشم داره آدم شوقش نمیاد بشقاب رو نگاه کنه گل سرخ قدیمی ها بهتره از اونا