2777
2789

برا مامان و بابا... 

ما تازه ازدواج کردیم تو خرج عروسیمون یه ریال کمکون نکردن منو شوهرم با بدبختی کار کردیم و عروسی گرفتیم

الانم ۸ ماه از ازدواج میگذره سر هر برج بخدا اینقدر چک و بدبختی داریم که برا خرج خودمونم کم میاریم... دوماهه پیش با هزار دردسر و مشکل تونستیم نصف خرج دکترپدرشوهرمو  بدیم بقیم چیزی ندادن جز یه پسرش 

نمیدونم چرا از تازه عروس دومادی ک هزارجور مشکل دارن توقع پول دارن!!! میدونم خدا برمیگردونه ولی تو این شرایط نمیشه توقع داشت 

تازه خودمم مریضم از بابام داریم پول قرض میگیریم🤦‍♀️ 

نزدیک ۱۰ تا بچن خب هر کدوم کمک کنن جایی برا ما نمیمونه! 

منظورم اینه فعلا ک شرایطشو نداریم بقیه بدن تا ماهم یه تکونی به خودمون بدیم و براشون پول بفرستیم. 

چندین بارم ک زنگشون زدم گفتم دستمون خالیه قرض و فلان داریم مستقیم بحث پولو نکشیدم وسط ولی بهشون فهموندم ک ماهم حالیمونه شما پول میخواین ولی نداریم

بازم هی گله میکنن😐😐😐

پشت سر منم همش حرف میزنن ک زنش سلیطس نمیزاره ب ما پول بده!!!! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اگه همه کمک‌میکنن شما هم باید کمک کنید 

درکل پدرشون اگه زميني چیزی داره بفروشه خرج خودش کنه زیر منت ارث خوراش نباشه واسه دو ریال ده شاهی

ولی اره اگه همه کمک میکنن حق با برادر شوهرته اونام از خرجشون میزنن خرج باباشون رو میدن پس اگه اینجوره همه مشکل دارن و هيچکس کمک‌نکنه

عزیزم به روی خودتون نیارید اگرم گفتن پول واریز کنید بگید شرمنده فعلاً دست و بالمون خالیه انشالله به لطف خدا وقتی اوضاع مالیمون رو به راه شد،شوهرم خودش به پدرش هر قدر صلاح بدونه کمک خواهد کرد

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیشتر ببینید
واقعا بی انصافیه زنگ بزن خواهرشوهرت بگو شابد بهتر بفهمن

اووووه اونا به خون من تشنن بخدا اونم بی دلیل

هر وقت رفتیم خونه پدرشون تا تونستن پول تیغ زدن از بنایی خونه بگیر تا خرج روزانه ننه باباشون 

منظورم قبل عروسیه 

تو عقد ک بودیم🤦‍♀️

بعدشم وظیفه ی هر پدریه تو عروسی پسرش کمک کنه برا بقیه بچه هاش بخدا حتی زمین فروخته بود و بهترین عروسیو گرفته بوده 

عزیزم چقد بی سیاستی اینارو شوهرت باید بگه تو باید لبخند بزنی ایشالله ماشالله کنی فقط

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
ولی اگه همه کمک‌میکنن شما هم باید کمک کنید درکل پدرشون اگه زميني چیزی داره بفروشه خرج خودش کنه زیر م ...

هر مشکلیم باشه به اندازه کسی ک تازه ازدواج کرده و زیر بار قرضه مشکل ندارن بالاخره سر و سامون گرفتن جا پاشون سفت شده تو زندگی..

دوسه تاشونم اصلا کمک نمیکنن خودشون زدن به اون راه فقط چشمشون مارو میبینه🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه خبر دارن ک من مریضم هر روز کلی هزینه دکتر دارم و از بابام قرض مییگیریم دیگه اونا باید کوتاه بیان 

شوهرت نظرش چیه؟

شوهرم میگه ندارم از کجا بیارم بخدا دوشیفت کار میکنه پوست استخون شده همش کم میاریم بابام داره کمکمون میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا داند کی قرض اونارو باز پس بدیم هوووف

برادر شوهرا خیلی بی شعور شدن برادر شوهر من مجرده خدا رو شکر داره پیر پسر میشه از ۱۵ سال پیش که ما ازدواج کردیم فضولی و دو به هم زنی می کرد همیشه هم ضایع میشد الان هم عرضه ازدواج نداره پدر و مادرش بهش فحش میدن 

عزیزم چقد بی سیاستی اینارو شوهرت باید بگه تو باید لبخند بزنی ایشالله ماشالله کنی فقط

شوهرم که میگه 

فکر میکنن الکی میگه و من نمیزارم!!! بخاطر همین خودمم گفتم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خیلیم بی حرمتم میکنن پشت گوشی بخاطر همین دیگه زنگشون نزدم