2777
2789
عنوان

دوس دارم شبا برم خونش اما خجالت

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید ببینی تعارف میزنه یا واقعا دوست داره بری پیشش 

بعضیا تنهایی دوست ندارن شاید واقعا میگه بیا

اگه رفتی هم باید رعایت کنی مثلا بیش از حد بخواد پذیرایی کنه خب خسته میشه باید راحت باشه باهات 

من بعد شام میرم بعدم فک میکنم از تنهای خستس

تو خانوادت میذارن هفته ای ۳ شب خونه دوستت بخوابی

من جای دوستت باشم دوس دارمااااا دوستم بیاد

ولی یچیزی ببر اگه میتونی همون آخر شبم که زحمت براش ایجاد نکین

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید
خب بعد شام چ زحمتی هست

بعد شام من خسته ام حوصله ندارم میخوام بگیرم استراحت کنم، اصلا شاید من امشب خوابم نمیبره میخوام تی وی روشن کنم، میخوام برم آشپزخونه سر و صدا کنم، تنهایی خب آزادترم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خب هرشب خوراکی ببرم ؟ 🤣

اره

مثلا یه بسته بیسکویت ببر باز چن شب چیزی نبر

یه شب چیپس بخر ببر..

یجوری که یه شب با تو در بیاد خوراکی آخر شب و اینا یه شب با اون

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید
گفتم سه شب فقط واسه خواب چ خرجی ببرم ؟ برا خوابه

عزیزم چایی شکلات میخوری آخر شب چیزی برات میاره صبحانه میخوری و... بعدشم ماهی یبار که نمیخوای بری بگی حالا مهمونم اشکال نداره

حالا هم خونه داری دیگه

بیشتر ببینید

منم یکی از دوستام خونه مجردی داشت و منودوتا دوستام خوابگاهی بودیم یه سری شبا میرفتیم خونش بودیم چندشب خوش میگذشت گهگاهی هم مثلا یکم از مواد شام رو ما میخریدیم

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸