2777
2789
عنوان

روزه میگیرم خونوادم مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 42 پست

والا منم روزه نمیگیرم اما به روزه دار احترام میذارم و بهش افتخار میکنم 

عبادت قبول باشه گلم 

انشالله سال خوب و سرشار از شادکامی داشته باشی 

چند روز میای خونه خانوادت ناراحتی نکن میگذره میری خونت ولی بهشون بفهمون که ناراحت میشی از رفتارشون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو صدهزااار مرتبه شکر خونواده م هرچی داغون باشن با اعتقادات همدیگه کاری ندارن، ما توو خونه مون هرکی دلش بخواد روزه میگیره هرکی نخواد نمیگیره و اصلا دخالتی هم کسی نداره 

هرچند چندجا رفتیم عیددیدنی هی به مامانم گفتن وا چرا روزه ای و روزه بی کلاسی ه و.... 

شما هم اینبار توو جمع که همه شون هستن به داداشت بگو از بقیه انتظار ندارم چون چشمشون به دهن تو ئه و حرفشون برام مهم نیست، اما تو امسال تمرین کن با فرهنگ باشی و به اعتقادات کسی بی احترامی کنی 

زنداداشت باید خودشو مسخره کنه که  انگارهمیشه غسل به گردنشه و روزه نمیگیره.....این خجالت داره....نه روزه گرفتن تو ماه رمضون....

تُف تو روشون که اشک یک مسلمونو درآوردن....خدا لعنتشون کنه

عوضی زنداداش کافرت برای افطار شما تدارک ببینه....زنیکه ی خرس گُنده نشسته پابه پای شوهرش داره تو رو مسخره میکنه....خاک بر سر داداشت....باید به زنش بگه از خچاهرم یاد بگیر دینو ایمونو بعد نشسته برای شادی دل زنش شما رو مسخره میکنه.....بدبخت میترسه شب زنش بغلش نخوابه🤔🙄😨😨😧😧😠😠😠😠😠

بچه ها چجوری تاپیکمو پاک کنم

برای حذف تاپیک از ساعت 𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚 و 𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝 روزهای زوج پیام خصوصی بفرستید

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت