2777
2789

من پسرم ۱۶ ماهشه از بس شیطنت میکنه جایی نمیرم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ باید عادت کرده باشی توی این دوسال😁

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

دیگه عادت میکنه بدن ادم 

من ی ۴ سال و نیمه دارم ی یک سال و نیمه👩‍🦯

ولی از بچگی هر دو رو عادت دادم شب زود میخوابن از اونورم ۷ و نیم ۸ بیدارن

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

خواب 😂😂😂کدوم خواب خواهر ...من دوتا داشته م ...بدبخت به تمام معنا 🤣🤣🤣یادم میاد فشارم میفته 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

بله پسر دوساله خوابش کم میشه و جنب و جوش زیاد چون داره جهش مغزی پیدا میکنه سه ساله بشه درست میشه پسر من ده روزه سه سالش شده دقیقا ده روزه خوابش بهتر شده ولی کلا هم عادت داده بودم شب دیگه نهایت ۱۰ خواب باشه صبح هم ۸ و نیم ۹ بیداره

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰تاریخ ۷/۳/۴۰۴ وزن ۷۸... وزن هدف ۶۸

دوتا شیری دارم

دوسال نیمه پسر

یکسال نیمه دختر

دهنم سرویسه

ولی عادت شون دادم به خواب عصر

خیلی خوبه هم خودم استراحت میکنم

هم کارامو میکنم.الان خوابن

از بیرون شهر اومدیم

تا خوابن برم کارامو بکنم و استراحت کنم😁

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

خوش به حالت من دو تا دختر ده سال و ۴ سال دارم مث خرس قطبی می‌خوابم ۲۴ ساعت شاید ۱۶ ساعت خواب باشم چی ...

والا شب تا ١٢ بيداره با اينكه از ٩ چراغ هامون خاموشه

صبح هم ٩ بيدار ميشه ولي تو روز نميخوابه

قبلا يه ساعت ميخوابيد الان اصلا نميخوابه

دوتا شیری دارمدوسال نیمه پسریکسال نیمه دختردهنم سرویسهولی عادت شون دادم به خواب عصرخیلی خوبه هم خودم ...

ايول به تو كه با دو تا بچه بيرون هم ميري

من با همين يه دونه هم نميتونم برم

ايول به تو كه با دو تا بچه بيرون هم ميريمن با همين يه دونه هم نميتونم برم

ببین عزیز.این بچها مهمون امروز فردا نیستن

بزرگ بشن بدترم میشن

پس باید بری بیرون بخای سخت بگیری افسرده میشی

من حقیقتا تا وقتی بچه اولم بود و هنوز حامله نشدخ بودم چون شوهرم خیانت کرده بود افسرده بودم

بچه پنچ ماهه رو میزدم

اما رفتم مشاور با کمک اون حالم بهتر شد

حتی شوهرم بهتر شد

من بعد ک حامله شدم سختم بود ولی دخترم ک بدنیا اومد با دوتاشون رفتم بیرون

چون تا من حالم خوب نباشه نمیتونم از اینا نگهداری کنم

بچهای من مادر شاد میخان نه افسرده

پس توم با همون بچه پر جنب جوش برو بیرون چند بار اذیتت می‌کنه ولی بعد عادت می‌کنه

یک دفعه بری بیرون بیشتر اذیتت می‌کنه 

بچه رو خونه نشین نکن

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️