2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 246178 بازدید | 961 پست
خانوادمم گفتم گفتن ولش کن این سر عقد اینکارو نکرده باهات شکر کن

کاملا حق با پسره است 

وقتی حرف رو  عوض کردین ترسیده 

گفته نکنه اینا هر روز یه سازی بزنن 

تو این گرونی خب بنده خدا دلش لرزیده 

بحث چند تیکه نیست بحث عوض کردن حرفه 

اشتباه از جانب شما بوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۵ونیم گرم طلاس بقیش برلیانه

ببین پدرت اصلا حرف بدی نزده روالش همینه میگن عروس قبلی یا دختر خودتون ربطی هم به مقایسه کردن نداره کلا روال ادمای ابرودار اینه 

دوما پسره انگشر گرفته اول اخر برای خودشه اسما براشماست ولی خب اگه احتیاجش میشد نمیدادی بهش مگه بس ناراحت سنکینیش نباش که براخودش پس اندازکرده 

به هم نمیخوره اونی تیر انداخته ولی اشتباه کرده بنظرم اگر نیومد که خیلی هم خوب اگر اومد حتما تاریخ مراسم رو عقب بندازید وتا مدتی سرسنگین باش 

الانم اگه مهمون دعوت نکردین همچیزو کنسل کن برای پرو لباست هم برو 

خانوادمم گفتم گفتن ولش کن این سر عقد اینکارو نکرده باهات شکر کن

راست میگن

بزن بلاک کن و تمام

شکر خدا رو به جا بیار 

که الان خود واقعیشو نشون داد وگرنه اگه فردا بایه بچه تنهات میذاشتی چی

ببین کجا چه خوبی ای کردی که خدا اینجا جوابتو داده

ببین این روزا شرایط ازدواج واقعا سخته تو هم سنت لب مرزه والله مهریم به قاعده دادن دیگه این وسیله ها اضافه بود راستش.نذار بهم بخوره اونم دلخوشی میخواد،دو تا جاری ربطی بهم ندارن کاری میکردی بهت افتخار کنه،به پدرت بگو تماس بگیره بگه این دو نا جوون بهم دلبسته شدن نباید سر این مسایل بینشون بهم بخوره.دیکه قسمتت باشه میشه.

خب پس مهریه با پسر جهیزیه با پسر خرج زندگی و ماشین اینا همه با پسر پس وظیفه دختر این وسط چیه

خب جناب شما فرمودید جهیزیه کامل، مهریه کم باشه خب اگه جهیزیه کامل باشه باید مهریه هم زیاد باشه باید جوری باشه که دوطرف راضی باشن .چیزی را که برای خود می‌پسندید برای دیگران نیز بپسندید

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

این بی عدالتیه

اینکه چیزی را برای خود می‌پسندید برای دیگران هم بپسندید، بی عدالته شما درست میفرمایید

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

هرچی قسمت باشه و خدا بخواد همون میشه عزیزم غصه نداره که 

ببین پدرت اصلا حرف بدی نزده روالش همینه میگن عروس قبلی یا دختر خودتون ربطی هم به مقایسه کردن نداره ک ...

نه مهمون دعوت نکرده بودیم فعلا تازه میخواستن بیان خواستگاری نشون بندارن

حق دارین حس بدی داشته باشید 

ولی درکل فکر میکنم مشکلشون این بوده حرفتون عوض شده اما بهتر بود مطرح میکردن نه اینکه سریع از بهم زدن حرف بزنن حس خوبی به ادم نمیده انگار ادمی هستن که نمیشه بهشون تکیه کرد 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏