2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلاش نکردم خواستگارمم رد کردم حافظ بود و الا الان منم حافظ میشدم😑😑😑

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

از 3.5 یا 4 بود که شروع کردم

اولش چون سواد نداشتم با ادا و اشاره میخوندم 

بعد ی دور کل قرن رو ختم کردم با روانخوانی

آخرش شروع به حفظ کردم 

از جز 30 بعد 29 و بعد 1 و... 

البته من حافظ کل نیستم 

متاسفانه از ی سالی به بعد نتونستم ادامه بدم و رها کردم اما به امید خدا میخوام شروع کنم بعد کنکور اگه بشه 

ممنون میشم واسه نتیجه کنکورم هم دعا کنید، شرایطم خوب نیست

من تصمیم دارم شروع کنم دنبال کلاس واستاد خوبمدخترعمه ام تو سع سال حافظ کل قران شد

پیدا کردی تا الان؟؟

من میخام از تابستون شروع کنم ولی چون باید آنلاین باشه هنوز پیدا نکردم 

مشهد داره ولی دیدم برای خانما نبود

من کلاس دوم که بودم نصف بیشتر جزع سی رو خودم تنهایی حفظ کردم.اسونهبنظرم.هر ایرو چند بار میخوندم از رو.بعد چشم بسته میخوندم.بعد یه ایه دیگه همینطور حفظ میکردم.چشم بسته میخوندم.بعد ایه های قبلیرو با ایه جدید از سر میخوندم و به کتاب نگاه نمیکردم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
چرا رد کردین حیف شد

خوبیش فقط حافظ بودنش بود به شدت دروغگو و پنهان کار 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
من کلاس دوم که بودم نصف بیشتر جزع سی رو خودم تنهایی حفظ کردم.اسونهبنظرم.هر ایرو چند بار میخوندم از ر ...

آره ولی باید تکرار روزانه داشته باشی از حفظ بخونی 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

من کلاس دوم که بودم نصف بیشتر جزع سی رو خودم تنهایی حفظ کردم.اسونهبنظرم.هر ایرو چند بار میخوندم از ر ...

جز 30 بله آسونه 29 هم خوبه ولی از 1 که وارد میشی آیه های مشابه هست و باید قاطی نکنی... 

خوش به سعادتت کسی ک حافظ کل

پیدا کردی تا الان؟؟من میخام از تابستون شروع کنم ولی چون باید آنلاین باشه هنوز پیدا نکردم مشهد داره و ...

حضروری برین آنلاین جواب نمیده 

جز 30 بله آسونه 29 هم خوبه ولی از 1 که وارد میشی آیه های مشابه هست و باید قاطی نکنی... خوش به سعادتت ...

شما تا کجا حفظ هستین

ما جز کم مونده تموم کنیم بریم جز ۳۰