2777
2789
عنوان

بچه ها خواستگار با این شرایط بیاد قبول می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 108 پست
حق داره مسلما عزیز ولی با شخصی که شرایطش به خودش نزدیکتر باشه معمولا اینطوری هم بهتر کنار میان با هم ...

درسته 👌

❌️❌️❌️آقایون به هییییچ وجه تو تاپیک های من نظر ندن نظر من رو هم ریپ نزنن ❌️❌️❌️

من بودم هرگز مجردی شرف داره ب ازدواج با مرد مطلقه بچه دااار

حرفت حرف خوبی نبود

طلاق چیز بدی نیس 

فقط بعضیا بجا اینکه با هزار نفر حرف بزنن دوراشونو بزنن بعد اخرش با یکی که مث خودشه ازدواج کنه بدون آشنایی و از روی جاهلیت وارد رابطه سنتی میشه که تهش طلاقه

حالا تو خیلی از ازدواجا هم اجبار وجود داره

خیلی از ازدواجا هم تو سن کم با حرف خونواده صورت میگیره که درصورت نبود سازش اخرش طلاقه

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون بچه داره بنظرم نه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
بیشتر ببینید
حرفت حرف خوبی نبودطلاق چیز بدی نیس فقط بعضیا بجا اینکه با هزار نفر حرف بزنن دوراشونو بزنن بعد اخرش ب ...

بحثم فقط صرفا طلاق نبود موضوع اصلی بچه هست 

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404

لیسانیم بله اینجا شاغلم کارمو هم دوست دارم. خدا رو شکر شرایط مالی خانواده م اوکیه اصلأ دغدغه مالی ند ...

پس به نظرم این کیس مناسبت نیست

سن شما هم اونقدری زیاد نیست که از ناچاری به هر کیسی راضی بشی، خیلی از دختر و پسرهای موفق توی دهه ۳۰ سالگیشون ازدواج میکنن الان

یعمی چی شرف داره؟ مگه مرد بچه دار حق زندگی کردن نداره؟ مگه نمیتونه آدم خوبی باشه؟ من دو اطرافم از ای ...

هیچ کس نگفت آدم بدیه 

خوب بره با یکی مثل خودش که طلاق گرفته ازدواج کنه چرا اومده سمت دختر مجرد اونم با یه بچه

چیکار میکنه بچه؟

بچه از صبح تا شب لج میکنه با خواهرم دعوا میکنه .بچه به باباش میگه حق نداری به این محبت کنی حق نداری براش لباس بخری ، حسودی میکنه

طلاین را از گوگل یا مایکت نصب کن کد دعوت منو بزن و احراز هویت کن ۷ سوت طلا بگیر .درجا پولشو واریز میکنن.فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده .  کد دعوت JPXODA

خیر به صلاح نیست 

کسی که از بچش میگذره از زنش هم میگذره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بعضی کاربران گفتن با مجرد سن بالا ازدواج کن نه مرد مطلقه بچه دار 

بچه ها موضوع اینه که من تا این سن اصلا خواستگار نداشتم امیدی هم ندارم کیس مناسب پیدا بشه مخصوصا که سنم داره میره بالا . برا همین مجبورم به این گزینه فکر کنم 

اگه تحقیقات خوب بود و آدم خوبی باشه بله 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بعضی کاربران گفتن با مجرد سن بالا ازدواج کن نه مرد مطلقه بچه دار بچه ها موضوع اینه که من تا این سن ا ...

از چاله تو چاه میفتی

طلاین را از گوگل یا مایکت نصب کن کد دعوت منو بزن و احراز هویت کن ۷ سوت طلا بگیر .درجا پولشو واریز میکنن.فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده .  کد دعوت JPXODA