2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 244691 بازدید | 961 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عکس نفرستادم متنو فرستادم نمیدونم چرا نمیاد

اصلا غصه نداره

این ادم اصلا تعادل نداره یلذ نیست حرف بزنه

این حرفها و این حرفها یعنی چی

بهپدرومادرتم بگوجریانو

بعدم بگو به سلامت و بلاک

مردک فکرمیکنه ناف آسمون پاره شده این ازتوش افتاده

بهش پیام بدهمیتونستی بگی من در توانم نیستمنم رعایت میکردم و به پدرم میگفتمبعدم فکر نکنم انگشتر انداز ...

دقیقا در شرایطی باید غرور و عزت نفس خودت رو حفظ کنی حتی اگه عاشقش باشی

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

راستش میدونی الان چن وقتهبعده اینکه شما گفتی ما وسیله هارو نمیگیریم بعدا اومدین گفتین اینجوری اونجور ...

ببین شاید توی خرج و مخارج حق داشته و رو حساب اینکه قرار نیست وسیله ای بگیره

بودجه انشتر و ...زیاد گذاشته

و الان محاسباتش بهم ریخته

ولی در کل شما بحای گریه بگو همون موقع هم گفتم بازم باید ببینم نظر پدرم چیه

شما چرا همون روز که پدرم مطرح کردن...نظرتون رو بمن نگفتین

حالم خیلی بده دست خودم نیست این چرا با من اینجوری کرد ما انقد خوب بودیما ی هو ۵روز مونده ب خواستگاری ...

ببین حقیقتا رفتارشما درست نبوده. وقتی گفتی رسم نداری چرا پدرت گفته مثل اون عروس؟

مگه قبل مراسم باهم چک نکردین چی بگین؟

الانم بجای گریه زنگ بزن باد خونتون حرف بزنین

ولش کن بره ب درک چرت و مسخرهاصننننن وا ندیااا اسیگریه و ناراحتم نباش اصن بگو هر طور صلاح میدونین بذا ...

قربونت برم مهربون اما ب حدی حالم بده ها لباس داده بودم بدوزن برا خواستگاریم داشتم میرفتم پرو کنم

بهش پیام بدهمیتونستی بگی من در توانم نیستمنم رعایت میکردم و به پدرم میگفتمبعدم فکر نکنم انگشتر انداز ...

میشه لطفا منم ازتون یه مشورت بگیرم؟

حرفتون خیلی کامل و قشنگ بود

متوجه نشدمتو گفتی ۴ تا تیکه اونا گفتن ۳ تا تیکهسر این پشیمون شدن؟

من اول گفتم رسم نداریم نگو برا زنداداشش۴تیکه انداختن اینم رفت ی انگشتر گرون برام خرید بعد ک باباش با بابام صحبت کردن بابام گفت هر چی برا عروست انداختیو بده ک اینم این پیامو برام فرستاد

راست میگه به نظرم هزینه ها زیاده هر کس هم جیب خودشه میبینه این آقا هم با توجه به این شرایط قرار خواستگاری گذاشتن و جدای اون اون آقا فکر میکنند که دارین با دروغ و دغل ازدواج میکنید تا بعد عقد یه روی دیگع‌ای نشون بدین با توجه به جوی که ایجاد شده ععی میگن شوهر نیست شوهر نیست