2777
2789
عنوان

بره عموم ناراحتم بیاین🥺

136 بازدید | 3 پست

عموی من ۳۵ ساله وقتی ۲۳ سالش بود دقیقا زمان سربازی اول مادرش دوسال بعد پدرش فوت شدت از لحاظ روحی روانی داغون شد (پدر و مادر هر دو سنی نداشتن و تو چند روز حالشون بدشد فوت شدن)

بعد از اون عمه ام فکر کرد میتونه جای مادر باشه بنده خدا رو اذیت کرد آزار داد با حرفاش با کاراش خواست ازدواج کنه دست رو هر کی گذاشت گفت نه و هزارتا دلیل آورد انقدر کاراش بد بود حتی

بقیه خواهر برادرا نمی تونستن جلوشو بگیرن

الان هم دیگه اعتماد به نفس و عزت نفس نداره که بخواد ازدواج کنه با اینکه خونه ماشین و شغل داره و افسرده شده با خودش حرف میزنه و چیزای دیگه🥺🥺

با اینکه دلخوشی از هیچکدوم ندارم ولی ناراحت و نگرانم براش🥺

لعنت بر هر نَری که درخواست دوستی بده  زیاد هم 

دایی من همهچی تموم و بینهایت پولدار

زنش بهش خیانت کرد ، داغون و‌پژمرده و افسرده شده💔

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دایی من همهچی تموم و بینهایت پولدارزنش بهش خیانت کرد ، داغون و‌پژمرده و افسرده شده💔

اون زنش بوده عموی من خواهرش از زندگی دورش کرد ولی عمه ام الان داره کارما پس میده !

لعنت بر هر نَری که درخواست دوستی بده  زیاد هم