2777
2789

باردارمو 21 هفتم  بی دلیل دوشبه تاصبح نخوابیدم حرام بشه حتی اگه یه ساعتم چشام روهم رفته شده باشه ...

واین چرخه ی من تکراااار میشه  تا 3 روز دوباره خوابم 

درست میشه دروغ نباشه بعضی شبارو از 1 شب میخوابم تا 1 ظهر  بعضی شبام این جوری مغزم رد میده تا سه روز  ...

آخه چرا؟؟

کسی هست مرا یاری کند؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴شب نخوابیدم بخاطرامتحانات دانشگاه شب آخرروکتاب بیهوش شدم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

من ۴شب نخوابیدم بخاطرامتحانات دانشگاه شب آخرروکتاب بیهوش شدم

ازبارداری هم مث خودت بی خوابی گرفتم که هنوزم باهامه🤪

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

من شده بخوابم ولی انگار کل شب بیدار بودم
و صبح احساس خستگی زیاد داشتم
انگار پلک زدم و صبح شد
سرم از بیخوابی داشت میترکید
مغزم بهم دروغ میگفت من اصلا نمیخوابیدم حتی دور و اطرافم و حس میکردم تنها فرقش با بیداری این بود که سریعتر صبح میشد

you left me on suicide, sunday

من شده بخوابم ولی انگار کل شب بیدار بودمو صبح احساس خستگی زیاد داشتمانگار پلک زدم و صبح شدسرم از بیخ ...

این برافشارعصبیه 

من شده بخوابم ولی انگار کل شب بیدار بودمو صبح احساس خستگی زیاد داشتمانگار پلک زدم و صبح شدسرم از بیخ ...

برخلاف تو من کامل میفهمم ک نخوابیدم. فک کن 48 ساعت نخوابیدم  و خوابم نمیاد 

من ۲ماه ۶۰روز وشب حتی یک چرت ۵دقیقه ای هم نتونستم بزنم.( دارم میگن۵دقیقه واقعا یک دقیقه هم نخوابیدم )کمر درد شدید گرفتم و بیخوبی زد به سرم دکتر برام اگزازپام نوشت ۱۰تا ۱۰تا میخوردم چشمام سنگین میشد ولی مغزم اجازه خواب رو نمیداد. درد خیلی خیلی خیلی شدید کمر هم داشتم. بعد از ۲ماه یه بعدظهری بود که یه چرت دودقیقه ای زدم. اینقدر اون دودقیقه برام شیرین بود که نگو. ولی متاسفانه بعد از۴ماه که گذشت بیماری ام اس گرفتم و از ناحیه کمر فلج شدم. ولی بعد از ۶ماه با دارو وبستری شدن تو بیمارستان به مدت دو ماه خوشبختانه تونستم دوباره راه برم

خداوندا تویی حامی وحاضر

چرا نشه؟ تا دلت بخواد

سابقه داشتم پنج شبانه روز به خاطر حجم کاری زیادم یا مشکل همیشگی بیخوابیم حتی پلک رو هم نذاشتم و روز آخر همه چی رو نه تنها کاملا تار میدیدم و تپش قلب وحشتناکی داشتم بلکه اختیار کلماتم هم دست خودم نبود یعنی جملاتی رو به کار میبردم و میگفتم که کاملا بدون فکر و شبیه هذیان بود. یعنی برا منی که پانزده ساله مشکل بیخوابی دارم اصلا عجیب نیست دو روز نخوابیدن کسی😅

شما به پزشک مراجعه کن .. بارداری نمیشه هر توصیه ای کرد . بری همون دکتر زنان قرص خوابی که برا جنین هم مضر نیست تجویز میکنه و راحت میتونید بخوابید. 

روش های بی خطر و کم تاثیر هم بو کردن گلاب قبل خواب، مدیتیشن قلب خواب، ساختن سناریوی ذهنی قلب خواب که اتفاق ارومی درش میفته، اروم و بی سروصدا بودن محیط و بستن چشم با چشم بند یا روسری برای اینکه بدن بتونه ملاتونین ترشح کنه خوابتون ببره و ..