2777
2789
عنوان

مگه میشه آدم دوروز متوالی پشت سرهم نخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 30 پست
چون بچه ات ماشاالله درشته،منم همینجوربودم ماه آخری میرفتم توحیاط قدم میزدم وبابچه ام صحبت می‌کردم تا ...

من فعلا آخر 5 ماهم  فک نمیکنم درشت باشه میدونی 

گرفتار ی دردی شدم ک درمانی نداره  و دلیلی براش ندارم 

نمی‌فهمم از کجا اومده ب کجا می‌خواد بره 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲ماه ۶۰روز وشب حتی یک چرت ۵دقیقه ای هم نتونستم بزنم.( دارم میگن۵دقیقه واقعا یک دقیقه هم نخوابیدم ...

ای داد بیداد یعنی بخاطر ام اس خوابت نمی‌برد دکتر نفهمید ؟؟ 

یا این مشکل بوده کلا؟؟ خداروشکر ک بهتر شدی ولی دلیلشو نفهمیدی از چیه؟

ای داد بیداد یعنی بخاطر ام اس خوابت نمی‌برد دکتر نفهمید ؟؟ یا این مشکل بوده کلا؟؟ خداروشکر ک بهتر شد ...

نه ۳تا دکتر عوض کردم درد رو نفهمیدن. فقط بهم میگفتن اسپاسمهای بدنت درگیر شدن. همین

خداوندا تویی حامی وحاضر
خب چراحامله بودی یا یهو اینطوری شدی

نه باردارنبودم. همینطوری یهویی کمر درد شدید گرفتم و بیخوابی زد به سرم .بی اشتهای کامل آب خالی هم نمیتونستم بخورم. تو ده روز ۱۰کیلو وزن ازدست دادم.

خداوندا تویی حامی وحاضر
چرا نشه؟ تا دلت بخوادسابقه داشتم پنج شبانه روز به خاطر حجم کاری زیادم یا مشکل همیشگی بیخوابیم حتی پل ...

این بی‌خوابی از کجا میاد ؟؟ من اصلا مشکلی نداشتم همه چی از یه شبی شروع شد که دوره همی قلیون کشیدن و من بخوری شدم اون شبو نخوابیدم تا صب و داستان من شروع شد متخصص مغز اعصاب رفتم نوار مغزی گرفت گفت تو مشکل خواب نداری. ولی داستان من از قبل بارداری شروع شده و ادامه داره دلیلی براش نیس

خب چرا ؟؟ دلیلش چیههه آخه من شیاف پروژسترون میزنم از اونه؟؟

نه بیخوابی توی ماه شما قبل درمانه قبل خواب شیر گرم بخور،کتاب بخون 

ولی ۳۰ هفته به بعد آدم میمره از خواب داری میمری پا درد مغزت اصلا اجازه خواب نمیده شبا مثل روح راه میرم ،تنگی نفس وای نگم 

نه ۳تا دکتر عوض کردم درد رو نفهمیدن. فقط بهم میگفتن اسپاسمهای بدنت درگیر شدن. همین

ی دعایی هست میگه خدایا از درد هایی ک حتی روحم خبر نداره دورم کن. ایشالا که ب حق 5 تن کامل خوب بشی و از این وضع بیای بیرون عزیزم

نه بیخوابی توی ماه شما قبل درمانه قبل خواب شیر گرم بخور،کتاب بخون ولی ۳۰ هفته به بعد آدم میمره از خو ...

وااای چقد سخت من ب دکترم گفتم گفت هیچ دارویی ندارم فقط استامینوفن  پس ماه های بالاتر پوستم کنده س

این بی‌خوابی از کجا میاد ؟؟ من اصلا مشکلی نداشتم همه چی از یه شبی شروع شد که دوره همی قلیون کشیدن و ...

شما رو نمیدونم .. باید روانپزشک در موردش نظر بده چون برا هر کی دلیل متفاوتیه.. ممکنه اونجا به شما اضطراب وارد شده یا چون یک شب خوابتون به هم ریخته دیگه مغز کلا ساعت خوابش تغییر کرده و ... 

ولی برا من اضطراب و افسردگیه.. دو تا مشکل بزرگ روحی که همزمان هر دو رو داشتم و هیچ کدوم اجازه نمیداد بخوابم.. افسردگی یکساله کاملا درمان شده اما اضطراب نه.. برای همین معمولا بیخوابی دارم. و گاهی هم  حجم کاری زیاد چون زمان کار کردنم ثابت باشه و دست خودمه بیشتر.. و برای فرار از اضطراب یک جورهایی اعتیاد به کار دارم و شب ها خوابم نمیبره سرم رو با کارم گرم میکنم

حتما دکتر زنان یا پزشک اعصاب و روان برو.. خیلی کمک کننده است 

شما رو نمیدونم .. باید روانپزشک در موردش نظر بده چون برا هر کی دلیل متفاوتیه.. ممکنه اونجا به شما اض ...

خدا خیرت بده من اینو هرجا میگم که از اون شب روم موند هیچی قبول نمیکنه. همه میگن تهش 24 ساعت مونده باشه 

من استرس دارم ولی  شب هایی ک بی خوابی میکشم اتفاقا خیلیم آرومم  اصلا ی درد بی دلیله نمیدونم چرا..