2777
2789

یه سالی هست مثل هم خونه هستیم(دلیلی نگفت فقط میگه از اول نمیخواستمت بخاطر خانوادم ازدواج کردم )

من چه گناهی داشتم

یه روز قبل عید بحث کرد و گفت نمیخوامت 

گفت بی کس و کاری تا الان موندی (بابام فوت شده)هر کی بود میرفت گفت یا همینجور ادامه بده یه روز میدم بیرون بزننت که اینو گفت گفتم طلاق بده میرم 

یه پسر ۹ ساله دارم بدون اون نمیتونم 

گفت مهریه نفقه اجرت المثل ببخش یه ۶۰ گرم طلا دارم ۳۰ گرمشو میخواد حضانت پسرمون بده 

سخته برام طلاق خیلی با سختی زندگی کردم همیشه باسیلی صورتمو سرخ نگه داشتم آبروداری کردم ولی یه نفر نمیتونه زندگی رو نگه داره نمیخوادم دیگه زور نیست  دیگه نمیتونم نه محبتی میبینم نه احترامی همیشه به خانواده ام مرده و زنده فحاشی میکنه الانم که تحدید

میخوام هر چی خواست بدم دیگه قلبم توانشو نداره همش درد دارم نیتروژل میخورم 

روند طلاق توافقی رو میگین 

میتونم همزمان حضانت بگیرم اینارو بدم 

میگم سرم کلاه نره 

همه چی ببخشم حضانتم نده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گه خورده مرتیکه پفیوز 

اروم از این کارا و رفتاراش فیلم بگیر صداشو ضبط کن و مدرک نگه دار

مهریتم برو بزار اجرا مهرت چقدره؟

اگر اموالی داره زودی توقیف کن و سفت بشین تو خونه ات بگو طلاق نمیخوام

توصیه میکنم حتما بعد تعطیلات بری سراغ وکیل خوب و ازش مشاوره بگیری وکالت نه ها مشاوره هزینه مشاوره کمتره

کتک هم زد تهدید کرد فورا زنگ بزن ۱۱۰ صدات رو بنداز سرت داد بزن دارن ادم میکشن

اگر بتونی اموالش رو توقیف کنی دستت برای شرایط توافق باز تر میشه هم حضانت رو بگیر هم همه طلاهارو هم مبلغ نفقه‌ماهانه برای پسرت هم ی پولیم جدا بگیر مگه اسباب بازی بودی زندگیت رو خراب کرده

شک نکن  ایشون الان با کسیه و داره زر میزنه اجباری بوده

خیلی گنگم اما دارم سعی میکنم خودمو جمع کنم مادرم میتونه کمکم کنه خوه اجاره کنمبعدشم که دنبال کار میر ...

این آدم با این اوصاف که شما گفتی به هیچ اصولی پابند نیست و شما نمیتونی سر طلاق باهاش به توافق برسی . اون همه چیز از شما میخاد . پس بهتره فکر طلاق توافقی نکنی . از همین الان شروع کن و خودتو برای رفتن آماده کن از طریق قانون هم مهریت رو بخواه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

گه خورده مرتیکه پفیوز اروم از این کارا و رفتاراش فیلم بگیر صداشو ضبط کن و مدرک نگه دارمهریتم برو بزا ...

ناراحتی قلبی دارم قرار بود این اسفند عمل کنم که نشد 

توانشو ندارم خیلی آبرو برام مهمه 

هر چی اون داد میزنه من سکوت میکنم نمیدونم چرا از بی آبرویی خیلی خجالت میکشم