2777
2789

پرونده اهو:

موضوع اینه که دوتا دختر با هم همکلاسی بودند قاتل از اهو میخواد که بعد مدرسه به خونشون برن اهوهم که به خیال اینکه اون دوستشه و بهش اعتماد کرده و میرن خونه ی مادر بزرگ اهو و اهو از قاتل عوضیش مشغولش پذیرایی بوده طفلک از همه جا بی خبر بوده اون داشته نقشه قتلشو میکشیده دلیلیشم این بوده که پسری که قاتله ازش خوشش میومده و میخواسته بهش پیشنهاد بده از اهو خوشش میومده و گفته اون خوشگل تره اون دختره بی همه چیزم بخواطر حسادت شدیدش به اهو و زیباییش اونو با قرص برنج میکشه قاطی نوشابش میکنه 

و اینکه قاتل چون زیر سن قانونیه هیچ مجازاتی براش در نظر نگرفتن حتی بعد سن ۱۸ سالگی و مثل اینکه مادر قاتل بهشون وعده های جنسی میده و اوناهم پروندرو میپیچونن لطفا حمایت کنید به جایی برسه دلم کباب شد براش مادرش پیگیره و پبجشو میزارم براتون💔

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درمورد حق اون مادر که دخترش به قتل رسیده شکی ندارم 

ولی حواستون باشه این وسط بخاطر اعدام شدن یک نفر(چه حقش باشه چه نباشه) تهمت جنسی و... به کسی نزنید

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
بیشتر ببینید

اسم قاتل سارا هس 

تو خونه خودشون کشتش سارا میاد خونه آهو اونجا غذا سفارش میدن تو اتاق خود آهو این دو تا بچه میخورن که سارا تو نوشابه آهو این کارو می‌کنه

همیشه می‌دیدم پیج پدر آهو رو منتظر قصاص بودن 

آهو تک فرزند بود بعد کلی سالا خدا این بچه رو میده بهشون