2777
2789

خیییلی بی خوابم بچم کولیک و رفلاکس داره دیوونم کرده وقتی هم میخام بزم بیرون انقدر جیغ میزنه واسه لباس پوشیدن ک دیگه حاضر شدم تو خونه بپوسم ولی بیزون نرم دست و پاش رو سفت و سیخ میکنه نمیذاره تنش منم دیروز قرار بود با بابام بریم مسافرت خیلی دیر سده بود اینم نمیذاشت پوشکش کنم اخر سر انقد زدم تو سر خودم ک ملاجم ترکید بهش گفتم کوفت زهرمار چ مرگته خب خیلی ناراحت شدم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂وای خدا خندم گرفت از کارت الان خوبه بعدا بذار یک سال دوسال اینا بچه الان مرحله اسونشه بعد وارد مرحله اژدها میشی😄

بعدم خواهر یکم به خودت مسلط باش اول که بچه دوماهه اصلا مسافرت نباید ببریش بشین تو خونه هوا سرد و گرم میشه سرما میخوره 

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
بیشتر ببینید

معمولا بعد از 3ماهگی وگرنه 4ماهگی تموم میشه درداش و بچه ارومی میشه 

کمی صبر بباید عزیزم

خسته ای

ولی با بچه 2ماهه هوای سرد مسافرت نرو

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
دقیقا منم خیلی بی اعصابم برا همین خیلی بچه هارو دوس ندارم

اره خودمم

تا منو میبینن فرارررر

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اره خودممتا منو میبینن فرارررر

باز ب من با اینهمه ناراحتی اعصاب میچسبن

ینی خدا نکنه تو یه مجلسی باشم بچه ها همه دور من جمع میشن.. منم فقط همون پنج دقه ی اول باهاشون گرم میگیرم. بعدش دیگه حوصله ی خودمم ندارم