2777
2789
عنوان

دیروز ب بچم کلی فوش دادم عذاب وجدا گرفتم همش دو ماهشه

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 44 پست
خب این الن توجیه اینکه فوش بده !

اره هست اینکه ن خواب داری ن خوراک ن استراحت کم میاری حالا مگه چی میشه بچه دوماهشه اسی خودشا خالی کرده 

مهم اون رفتارش نیست مهم تصمیمات بعد اون رفتار مادر شدن خیلی پروسه سختی 

مهم اینه وقتی اینجا گفته ماها عذاب وجدان بهش دیم و باهاش همدلی کنیم تا بنده خدا دفعه بعد بتونه بهتر رفتار کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
چه حرفی می‌زنید یه زن بعد دوران سخت بارداری امیدش به اینه زایمان کنه یکم بخوابه و راحت بشه بعد یه مو ...

بله و هیچ کس با بچه دو ماه نمیره سفر الان وقت استراحت خودش و جون گرفتن بچشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه بعضی بچه ها همینن پسر من از بدو تولد همش تو لباس پوشیدن اینجور بود یجور دستشو سفت میکرد میترسیدم ...

اره بچه ب دنیا میاد دل‌درد رو با خودش میاره واس همین خودشو جمع و سفت میکنه شربت‌های مخصوص دارن اینا. من میدادم عالی جواب میگرفتم

بله و هیچ کس با بچه دو ماه نمیره سفر الان وقت استراحت خودش و جون گرفتن بچشه

هزار نفر میرن تا از زور اون خونه نشینی و افسردگی ش کم کنن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اره بچه ب دنیا میاد دل‌درد رو با خودش میاره واس همین خودشو جمع و سفت میکنه شربت‌های مخصوص دارن اینا. ...

روبعضی از بچه ها هیچی جواب نمیده فقط گذر زمان

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
اره هست اینکه ن خواب داری ن خوراک ن استراحت کم میاری حالا مگه چی میشه بچه دوماهشه اسی خودشا خالی کرد ...

حتما برو مشاور گلم 

سلامت روانت مشکل داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

خب نرو کوچیکه فعلا بعدشم بعد از این بچه تا وقتی خودش بتونه بره دستشویی و نگرانش نباشی تو مسافرت ممکنه اذیت کنه من خودم با بچه دومم از دو ماهگیش رفتیم سفر ولی آروم بود خیلی با اولی از دو سالگی فرق دارن بچه ها با هم و کلا سفر رفتن از وقتی سه سالشون میشه خیلی راحت تره 

روبعضی از بچه ها هیچی جواب نمیده فقط گذر زمان

نمیدونم والله ولی من دکتر بردم بهم میگفت شکمش رو خلاف عقربه ساعت ماساژ بده بهد برعکسش ماساژ بده شکمش روی دستت بزار و پشتشو ماساژ بده. بچه رو یه پهلو کن تو بغلت و تکون آروم بده و چیزایی ک بالاتر گفتم. 

وای درکت میکنم دقیقا دختر منم کولیک و رفلاکس داشت از سه ماهگی هم اعتصاب شیر کرد فقط تو خواب میخورد 

یعنی بیچاره بودم حتی خونه مامانم هم نمیتونستم برم 

یه دکتر میخواستیم ببریمش آنقدر جیغ میکشید که نگو 

تازه الان یه سالش شده یه کوچولو بهتر شده که بازم مهمونی میرم در حد دوساعت نهایت بشینم بعدش شروع میکنه نق زدن باید برگردم خونه 

ولی خیلی زود میگذره من نفهمیدم چجوری یه سالش شد عشقم😍 

بتونی یه کمکی داشته باشی خیلی خوب میشه 

عزیزم بچه منم تا دوماهگی کولیک داشت و بعدشم رفلاکس 

منم خونه نشین بودم از صبح تا عصر که همسرم میومد خونه حتی نمیتونستم ی سرویس بهداشتی برم یا ی لیوان آب بخورم خیلی سخت بود خیلی زیاد بدنم از بی خوابی و خستگی همش میلرزید

اما من پا به پای طفلم گریه میکردم نه برای خودم برای دردی که داشت میکیشید و کاری ازم بر نمیومد بچه ها بی دلیل گریه نمیکنن

صبور باش این‌روزا مثل باد و برق میگذرن اگر شرایط مسافرت و تفریح نداری ی مدت نرو نهایت تا یک ماه دیگه کولیکش خوب میشه

کاش همه مثل شما درکم میکردن

مممنونم

عزیزم از اطرافیانت کمک بگیر خیلی کمکت میکنه

بیشتر ببینید