2777
2789
عنوان

سقط جنین

126 بازدید | 4 پست

سلام خانما من ۸هفته سفط کردم و گفتن خون ریزی داخلی سونو ۶ هفته گفتن قلبش ۷۰درصد تشکیل شده و هفته بعد بیا صداش شنیدم میخوام ببینم تیرویید ازمایش بارداری قبلش ۲.۵بود بعد هفته ۶سده بود ۳.۵ابن تاثیر گذاشت الان بعد سقط کی میسه بار دار شد مجدد ترسیدم 

خیلی زود عجله گردی تا نه هفته  جا داشت تشکیل بشه

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چراجلوش نگرفتین که حالابخاداینجورهم خودش وهم شماروعذاب بده.من ازتنهاچیزی که ترس دارم سقط هست

داخلی هلایم نداریم متاسفانه  کاش ببرون لکه بینی داشتم  دنبا روی سرم خراب شده چفد دارو خوردم تا باردار شم